Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek helyesen döntöttem?
"és jóban vagyok vele"
Azért tudni kéne, hogy ez mit jelent. Beszélgettek a munkahelyen néha vagy közös programokat csináltok, flörtöltök. Azért nagyon nem mindegy.
Nem döntöttél jól/bár ha az exet szereted igen.
10+ év után, ha féltékeny a párod szóba sem kellene az ex-el állnod, kérdem miért; közös gyerek van!? Ez nagyon egyszerű lett volna, mégsem tetted, ezzel kimutatva, hogy ő nem fontos.
Úristen, anyukád szidása neked többet nyom a latban mint
a 10 évnyi kapcsolatod? Akár dühből is mondhatta,olyankor
elszaladhat az emberrel a ló...
Amúgy meg ez dolog csak a jéghegycsúcsa, és egy ok,
hogy kiderüljön, nem is passzoltok egymáshoz..
Ha tőled független okból kell az exeddel együtt dolgoznod és ezt el is mondtad neki amikor megtudtad, akkor sajnos túlreagálta. Az hogy dühében mit vág a fejedhez amiatt nem érdemes kiborulnod, ha felhúzod magad te is mondasz olyan dolgokat amit később megbánsz.
Ha lehiggadtatok, akkor a párod szerintem keresni fog és próbáljátok átbeszélni a történteket. Ha nem akarod a kapcsolatot rendbe hozni, akkor pedig te kezdeményezz találkát és köszönj el tőle.
Nekem azért ment szét 2 kapcsolatom is, mert a exemmel közös vállalkozásunk van és ezt nem nézték jó szemmel. Az egyik olyan féltékeny lett mellettem, hogy 10kg fogyott olyan szinten volt gyomoridege amiatt mert én megcsalom. Nem jó ilyen párkapcsolatban élni, a féltékenység megmérgezi az egészet.
Kutyából nem lesz szalonna.
Nehogy újra összejöjjetek, mert abból csak még nagyobb galiba lesz.
Ezt most lezártad, maradjon is így.
A leírás alapján jól tetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!