Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyesen döntöttem, vagy nincs igazam?
Szep tortenet, kar hogy szomoru a vege.
Ja nem mar az eleje sem szep. Amugy nem is ertem minek vettetek kozosen lakast.
Nem szoktam erre a kategóriára válaszolni, de igen jól döntöttél.
Semmi értelme így semminek.
Sőt előbb kellett volna.
Lakásvásárlás előtt is szerintem benned volt a gondolat, hogy ezt minek... szóval jól döntöttél, csak most lesz a lakással sok macera a szakítás miatt.
Haverozzál nyugodtan a kollegákkal, legalább ők nem piálnak naphosszat és értelmesebb emberek, csak jól jársz így.
Jól döntöttél, nagyon mások vagytok már, nem kompatibilis.
A lakás ügyet azért rendezzétek el (tulajdonjog, stb..).
Nem passzoltok. Ő alkoholista te meg még elned a saját életed. Ha együtt is maradnatok, akkor vagy ő inna el a lakás torlesztot és semmitek se lenne, vagy pedig elnetek ugyan így tovább ezt a semmitero kapcsolatnak sem nevezhető fost ami van, folytonos veszekedesekkel tarkítva.
10 év alatt azért meg lehet úgy ismerni a másikat, hogy lehessen tudni mennyire megbízható és hosszú távon minden téren társ. Gondolom nem most lett alkoholista. Ezt te is jól tudod. Így ennek tudatába felelőtlen dolog volt közös házat venni!
Remélem szulsz neki vagy 8 pulyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!