Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyesen döntöttem, vagy nincs igazam?
Figyelt kérdés
Hosszú lesz. A barátommal 10 éve vagyunk együtt, most költöztünk új lakásba. A lakásban még folyamatban van a bútorvásárlás meg a konyhakialakítás, lámpák felfúrása stb. Eddig egy hotelban dolgoztunk, ahol van van egy személyzeti szoba nekünk fenntartva. Én az a fajta vagyok, aki a kollégáival szabadnapokon szeret sörözni, bicajozni, szaunázni stb, tehát kikapcsolódni. Barátom másfajta személyiség, és sajnos alkoholista. Állandóan megy a veszekedés, hogy minek vettünk lakást, ha én állandóban a hotelban maradok haverozni (ez heti 1 alkalom szokott lenni, max 2). Én viszont nem értem miért lenne ez gond. Lámpát felfúrni egyikünk se tud, vizet szerelni sem, szóval én ezeket szakemberre bíznám inkább. Bútorokat össze tudunk rakni. Én úgy vagyok vele, hogy minek üljek a félig üres lakásban, mert õ el nem jönne bringázni vagy sétálni, amikor a kollégákkal van ez a lehetõség. Most regggel is összevesztünk pont ezen, hogy miért maradtam haverozni tegnap, amikor õ a lakásban maradt. Hozzáteszem mondtuk neki, hogy maradjon, de inkabb hazament és elbszta az ismerõsöm fúróját és ezért is engem hibáztat. A másik dolog az alkoholizmusa. 3 éve kezdett el iszogatni, mostanra ott tartunk, hogy reggel hattól vedeli a sört vagy a vodkaszódát még munka közben is és ez engem zavar. Választás elé állítottam, hogy vagy én, vagy az alkohol és az alkoholt választotta. Közöltem vele, hogy akkormost itt vége. Én már nem bírom, hogy állandóan piaszaga van, elfelejt dolgokat, összevissza beszél. Tanácstalan vagyok, jól döntöttem-e. Szerintetek mit kéne tennem? 29/f és 27/f... Igen, b.zik vagyunk2020. szept. 11. 10:38
12/14 anonim válasza:
azért lakást nem kellett volna venni vele
13/14 anonim válasza:
Csodálkozom, miért mentél bele a közös lakásba, mikor 3 éve iszik...
14/14 anonim válasza:
Baszki, jol dontottel de mi lesz a lakassal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!