Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nem tudom mit tegyek!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem tudom mit tegyek! Valaki segítene?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 6 éve van párom, 1 éve össze is költöztünk. Én 22 éves nő vagyok, párom 25 éves férfi.

A probléma az lenne, hogy nagyon durván játékfüggő, munka után az első a gép, beszélünk pár szót de ennyi.

Szexuális életünkkel sem vagyok megelégedve, heti 1x vagyunk együtt, de általában én csinálom neki (igényli, de az hogy viszonozza az már nem annyira fekszik neki).

Viszonylag sok alkoholt fogyasztunk (tudom elég gáz), napi 3-4 sör hétköznap, hétvégén 1 üveg bort iszunk meg ketten és fejenként 5-6 doboz sör. Tudom hogy nagyon helytelen, de ebből régen nem adódtak problémák.

Neki elég stresszes a munkája, én is sokat dolgozom, mindketten szellemi munkát végzünk de nagyon fárasztó.

Az utóbbi időben nem igazán ért meg engem, ha bármit felhozok ami engem zavar, arról max. 2 percet hajlandó beszélgetni velem, utána elege lesz és azt mondja hogy hagyjuk a f@szba a témát...

Ezen kívül ő ez az otthonülős típus, mindenki hagyja békén, stb.. a barátaival azért szeret kimozdulni akiket én is jól ismerek, de nekem hónapokig kell könyörögni hogy menjünk el legalább a Margit-szigetre. Nagyon eosszul esik, hihetetlenül szomorú vagyok, sose tudunk megbeszélni semmit mert ő nem vevő erre...

Alapvetően nagyon jó lelkű, kedves srác és érzem hogy szeret de egyszerűen nem kapom meg tőle azokat a dolgokat amire vágyok, illetve nem veszi komolyan az igényeimet. Már nem tudom mit találjak ki, nagyon sokszor sírok emiatt mert imádom őt (mindkettőnknek ez az első komoly kapcsolat, egymással vesztettük el)

Mielőtt még írnátok, hogy megcsal: biztos vagyok benne hogy NEM, mert ismerem és nem az a fajta srác, mindig is csak én számítottam neki, sose nézett úgy más nőre, ezt komolyan kijelenthetem, ezen kívül nem is lenne ideje rá, én 1 órával később érek haza munkából mint ő, és a munkahelyén sincsenek fiatal csajok (ezt onnan tudom mert én is dolgoztam ott egy ideig diákmelósként). Tehát az a lényeg hogy hűséges, telóját se takargatja, tudom a kódját, előttem nézi a messengert, stb.

Valami mégis megváltozott a viselkedésével kapcsolatban, már nem tudom mit tegyek, kérlek adjatok tanácsot!!!

Köszönöm szépen a válaszokat!

2023. jún. 23. 23:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hogy lehet úgy kapcsolatban lenni hogy csak én csinálom neki mint valami élő maszturbátor/fleshlight, ilyesmi? A belem kifordul ha ilyeneket látok. Igaz itt gyk-n már el sem hiszem, nagyon túltolt ostoba női karaktereket hoznak az incel trollok.
2023. jún. 24. 20:31
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszi hogy tudattad velem, igen valószínűleg olyan szaréletű vagyok és annyira unatkozom, hogy ilyen regényeket írok ide unalmamban :D

Ezt a cinikusságot...

2023. jún. 24. 22:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Mondd le az internetet a csodába, aztán nem lesz játék.

De a szex része a kapcsolatotoknak tényleg gáz.

2023. jún. 24. 22:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!