Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az eszemre vagy a szívemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az eszemre vagy a szívemre kéne hallgatnom?

Figyelt kérdés

A párommal évekig voltunk barátok mielőtt össze jöttünk. Befogadott amikor anyámék kiutáltak otthonról, mindig mellettem állt a bajban, sokkal tartozok neki.

Soha nem volt közöttünk olyan nagy szerelem, de ő a biztos pont az életemben, és nagyon szeretem.

Egy darabig jól is működött a kapcsolat, de rá kellett jönnöm, hogy sok mindenben különbözünk.

Ő itthon ülős és állandóan mennék valahova, én mindent előre tervezek ő azt se tudja milyen nap van. Én be osztom a pénzt ő nem tud vele bánni. Erre még rá jön az anyja balesete. Sajnos élete végéig gondozásra szorul és a párom otthon maradt vele ápolásin.

Beszélni se lehet vele erről, mert biztos nem fogja otthonba dugni vagy föl venni egy idebent mellé. Mégis csak az anyja.

Az életünk már lassan semmi másról nem szól.

Nem megyünk sehova, sokáig nem is lehetne egyedül hagyni.

0-24 órás felügyeletet mondjuk nem igényel de attól még univerzális kifogás mindenre.

Ha a szívemre hallgatok ki tartok mellette, de nem tudom meddig bírok még úgy élni, hogy valójában nem élek egy percet sem. :(

30N

2023. jún. 23. 07:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
Ebben az esetben az esuzedre hallgass.
2023. jún. 23. 08:02
 2/15 anonim ***** válasza:
85%

Mindig az eszedre. Ilyen esetekben ha a szívedre hallgatsz (holott az eszed mást súg) annak általában nagy koppanás a vége. Jobban is fog fájni, mint most szakítani.

A befogadás nagyon kedves gesztus volt, de attól még neked is csak egy életed van.

2023. jún. 23. 08:04
 3/15 anonim ***** válasza:
85%

Vannak élethelyzetek, az élet meg folyamatosan változik.

Viszont ez lehet lustaság is, hogy keres kifogást, miért nem aktiválja magát rendesebben.

Sokan élnek úgy, hogy gondoznak, ápolnak valakit, de mellette dolgoznak, hobbi, élettárs, stb..

2023. jún. 23. 08:05
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
Én az eszemre hallgatnék. Ez az ő felelőssége nem a tiéd. Ha neked így nem jó, akkor nem érdemes pazarolnod az életedet tovább. Lehet, hogy szívtelennek hangzik, de nem mindenki másokért él. Én sem vagyok ilyen önfeláldozó típus. Én mennék és szabad lennék.
2023. jún. 23. 08:07
 5/15 anonim ***** válasza:
92%

Ez így elég nehéz. Teljesen megertem hogy nem akarja otthonba rakni, hisz ahol jól bánnak vele, az nagyon drága.

De egy hazi apolot fogadhatna, legalább alkalmakra, hogy neki is legyen valami élete.

2023. jún. 23. 08:16
 6/15 anonim ***** válasza:
52%

Baratokkal mer nem mesz el bulizni meg egyeb programokra,mint mas normalis parkapcsolatban elok? Nincsenek barataid? Arrol te tehetsz.

N

2023. jún. 23. 08:43
 7/15 anonim ***** válasza:
79%
Alapvetően szerintem egy kapcsolat akkor tud jól és egészséges működni, ha az eszedre és a szívedre is ugyanolyan mértékben hallgatsz, szóval az egyik sincs “lemitva”, mert így tudsz hosszú távon is jó döntést hozni.
2023. jún. 23. 08:48
 8/15 anonim ***** válasza:
88%
Az ilyen befogadó tpusoktól ne is várj sokat. Akiknek bejön amikor egy nő életkeptelen, azoknál mindig van vmi baj amit tűrni kell
2023. jún. 23. 08:51
 9/15 anonim ***** válasza:
69%

"Soha nem volt közöttünk olyan nagy szerelem, de ő a biztos pont az életemben, és nagyon szeretem."

Ha szerelmet akarsz, ne a biztos pontra menj. Hálával és szeretettel szüntesd meg a közeli kapcsolatot vele. Persze még segíthetsz is neki, ha tudsz, barátságból, szeretetből, viszonzásképp.

2023. jún. 23. 08:53
 10/15 anonim ***** válasza:
48%

Mármint ha tini szerelmet akar, akkor ne a biztos pontra menjen :D

Hiszen nyilván akkor jó és nagy a szerelem, ha folyamatosan rezeg a léc és sosem lehet tudni, hogy a másik fel is annyira akar e minket, mint amennyire mi öt, ugye ? :D

2023. jún. 23. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!