Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről valóban hallgatnom kell a barátnőm előtt jól érzem?
Figyelt kérdés
Még nagyon friss a dolog, és eléggé komoly is :) Végre találtam egy normális lányt aki szerintem kb tökéletes. Semmi komoly szándék nem volt, de szóba jöttek múltkor az exek, én meg elmondtam, nincs semmi gáz a múltamban igazából nem voltam sok lánnyal de egy valamit nem mondtam el neki. Arról van szó, hogy fél évig összejártam egy akkor 40 éves milffel kefélni, mert velem csalta a férjét. Neten ismerkedünk össze, tipikus szép arcú de duci nagy popsis nagy mellű “milf” amiről szerintem sok tizen-huszonéves álmodozik. Nem is volt komoly, érzelmek se voltam egyszerűen izgalmas volt, aztán abbahagytuk szép lassan. Nem szerettem volna hazudni neki de valamiért úgy éreztem ettől kiaakadt volna. Jól gondolom? Lányok? Ezt nem akarnátok tudni ugye?2019. okt. 14. 19:19
3/17 anonim válasza:
Nekem ugyan mindegy lenne, hogy összejártál-e egy dögös anyukával jóval a kapcsolatunk előtt, vagy sem. Nem olyan kedves dolog szeretőnek lenni, de ez azért nem egy olyan szörnyű titok, hogy életed végéig őrizni kelljen. Ha szóba kerül, szerintem nyugodtan megmondhatod.
4/17 anonim válasza:
Szerintem fedje ezt homály, mondom ezt nőként.
A barátnőd helyében, ha minden szuper és megértjük egymást, akkor erről nem akarnék tudni.
5/17 anonim válasza:
Én elfoganám ezt a dolgot. Fiatalon én meg egy jóval idősebb nős pasival jártam össze kefélgetni. Pasim tud róla. Semmi gond ezzel. 36/n
6/17 anonim válasza:
De nem minden szuper. A "ha elhallgatunk dolgokat, akkor minden szuper", az nem szuper.
Én tudni akarnám. Szerintem mindenkinek joga van tudni, VALÓJÁBAN kivel van együtt. Na meg olyan ember, aki a "kefélni" szót használja a szexre...
7/17 anonim válasza:
A nőknek is van takargatnivalójuk bőven,ennél sokkal rosszabbak.Ők sem mondják el.
8/17 anonim válasza:
nekem teljesen mindegy lenne, de az sem zavarna, ha nem mondanád el és utólag kideerülne
9/17 anonim válasza:
Én is úgy vagyok vele, hogy ha nem mondod el, mert számodra kellemetlen, de utólag kiderül, azt is meg tudnám érteni, de ha bevallanád, akkor sem zavarna. Az én szempontomból ugyebár nem oszt-nem szoroz, hogy hány éves nőkkel volt előttem viszonyod, az meg aztán főleg nem érdekel, hogy milyen testalkata volt annak a bizonyos nőnek. Én emiatt nem ítélnélek el, az egyszer biztos, nem értem, ez miért lenne akkora nagy tragédia.
10/17 anonim válasza:
nemtom miert van mindenki rakattanva az ex temara.... kit erdekel kikkel volt elottem
....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!