Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Erről valóban hallgatnom kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről valóban hallgatnom kell a barátnőm előtt jól érzem?

Figyelt kérdés
Még nagyon friss a dolog, és eléggé komoly is :) Végre találtam egy normális lányt aki szerintem kb tökéletes. Semmi komoly szándék nem volt, de szóba jöttek múltkor az exek, én meg elmondtam, nincs semmi gáz a múltamban igazából nem voltam sok lánnyal de egy valamit nem mondtam el neki. Arról van szó, hogy fél évig összejártam egy akkor 40 éves milffel kefélni, mert velem csalta a férjét. Neten ismerkedünk össze, tipikus szép arcú de duci nagy popsis nagy mellű “milf” amiről szerintem sok tizen-huszonéves álmodozik. Nem is volt komoly, érzelmek se voltam egyszerűen izgalmas volt, aztán abbahagytuk szép lassan. Nem szerettem volna hazudni neki de valamiért úgy éreztem ettől kiaakadt volna. Jól gondolom? Lányok? Ezt nem akarnátok tudni ugye?
2019. okt. 14. 19:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem semmikepp ne HAZUDJ. De ha nem kerdezik, ne meseld el.

28N

2019. okt. 14. 20:18
 12/17 anonim ***** válasza:
92%
Kutyát nem érdekli hogy kivel keféltél 100 évvel ezelőtt.
2019. okt. 14. 20:18
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekelne a múlt, ha most korrekten és normálisan viselkedsz.
2019. okt. 14. 20:38
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen felesleges elmondani.

L

2019. okt. 14. 20:43
 15/17 anonim ***** válasza:
35%
6-os vagyok, (köszönöm), magával a szexszel, a múlttal nekem sincs bajom, de azzal, hogy simliskedsz, titkolózol, igen. Ebben az egészben nekem ez a gáz. Hogy már a kapcsolat alapjai sem biztosak, mert mismásolsz.
2019. okt. 14. 20:56
 16/17 anonim ***** válasza:
30%

Ami ronthatja ez esélyed nála arról mélyen hallgass.

Fordítva mondjuk te szeretnéd tudni, hogy egyszer részegen ketten dugták-szopatták a szerelmed? Szerintem nem.

2019. okt. 14. 21:31
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Semmi köze mi volt amikor még nem ismertétek egymást. De ettől függetlenül zavarhatná. Vagyis ne mond el, nincs rá okod. Miért kell a múltatokban vájkálni? Attól mi lesz jobb? Abból ítéljen meg, hogy most milyen ember vagy és hozzá hogyan viszonyulsz ne abból mi történt x éve veled.
2019. okt. 15. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!