Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudhatom, hogy valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Forlise kérdése:

Honnan tudhatom, hogy valóban tetszem-e az adott nőnek?

Figyelt kérdés

Sose gondoltam, hogy használni fogom ezt a felületet, de úgy látszik, hogy kíváncsi vagyok a véleményekre. Felnőtt férfi vagyok és van egy lány, akivel már nagyon régóta ismerjük egymást, és azóta is közös baráti társaságba járunk, újabban sokkal több időt töltöttünk együtt. Mindkettőnknek volt több párkapcsolata az elmúlt években, amik befuccsoltak, neki már több mint féléve, nekem kb. 3 hónapja volt az utolsó.

Bevallom, hogy azért szakítottam a korábbi barátnőmmel, mert az egyik barátom, aki bizalmasabb kapcsolatban van vele azt mondta, hogy tetszek neki és egy másik közös ismerősömtől pedig azt hallottam, hogy azért nem jött egy-két közös programra, mert a korábbi barátnőm is ott volt.

Aztán a magam módján elkezdtem óvatosan közeledni, hogy azért a haverságot se rontsam el. Heti vagy néha napi rendszerességgel kezdtük telefonon beszélgetni, chatelni és legalább heti egyszer személyesen is összefutottunk, de inkább társaságban. A gond, hogy nem léptem határozottabban abból fakadt, hogy úgy éreztem, hogy 90 %-ban én keresem, mivel mindig én hívtam, és egy-két alkalmat leszámítva én indítottam a beszélgetést is a chaten.

Nagyobb társaságban néha érzem a figyelmét, de néha elbizonytalanodok. Mikor kettesben vagyunk, akkor folyamatosan csillog a szeme, mosolyog és nevet, még akkor is, ha nem mondok semmi poénosat. 1-2 hónapja volt egy alkalom, hogy találkoztunk, s azelőtt sosem éreztem olyat, de többször megérintette a vállamat csak úgy, és többször tett pozitív megjegyzést rám, csak akkor pont el voltam bizonytalanodva, hogy mégis közeledjek-e felé vagy ne. Telefonon, mikor beszélünk, sokszor úgy érzem, hogy nem akarja letenni, de amiért elbizonytalanodtam, hogy sokszor megbeszélünk valamit és elfelejt szólni, hogy nem tud jönni vagy éppen sok programot lemond, plusz, hogy mindig én keresem. Mondjuk az elmúlt időszakban tényleg sok fontos és stresszes dolga volt, plusz depressziós is volt és önbizalomhiánnyal is küszködött, ezt személyesen is láttam és tudom biztosan, de ha valaki tetszik, akkor az az első, nem? Jó, mondjuk én se nagyon mutattam ki, hogy másképp nézek rá, mint egy barátra azon felül, hogy többet kerestem.

Az elmúlt hetekben személyesen nem találkoztunk, mert elutaztam és bevallom, hogy nem nagyon kerestem, mert gondoltam megnézem, hogy mi történik, ha nem érdeklődök felőle és tudom, hogy rossz kedve volt, de nem tudom, hogy mi miatt is, pedig a stresszesebb időszakának közben vége lett. Talán egy másik férfi, mivel mostanában aktívabb chaten? Igazából általában minden férfi odavan érte.

Büszke ember vagyok, uh egyelőre nem tudom, hogy mit lépjek, mert a haveri kapcsolatunkat se akarom tönkretenni, mert nagyon régóta ismerjük egymást, de közben meg nagyon tetszik.

Mi a véleményetek? Ha tényleg tetszem vagy már csak tetszettem neki, akkor miért nekem kellett szinte mindig keresni? Úgy gondolom, hogy esetleg csak tartalék voltam, amíg nem talál jobbat és esetleg most talált. Mi a véleményetek?

2019. júl. 10. 15:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Én olyasmire tudok gondolni, hogy mivel volt barátnőd, ezért ő lemondott rólad, mire szakítottál a barátnőddel addigra lehet túl tett rajtad. . ?

De ez csak akkor, ha valóban igaz hogy tényleg tetszettél neki,ahogyan a haverjaid mondták.

Én szerintem beszélj vele erről,mond neki hogy észrevetted hogy hiányzik neked.

2019. júl. 10. 16:06
 2/3 A kérdező kommentje:

A barát, akitől tudom, ő talán a legközelebbi kapcsolatban van vele, s konkrétan rákérdezett nála, és ő mondta, hogy tetszek neki.

A jelzések is a szakításom után érkeztek, de egy bizonyos szintnél nem sikerült közelebb kerülni hozzá. Néha úgy érzem, hogy nagyon tetszek neki, de néha meg felajánlom a segítségemet és nem fogadja el vagy hárít, hogy majd valaki megcsinálja, és tényleg ne fáradjak.

Érdekes, mert korábban, mikor még nem voltunk ilyen közel egymáshoz, akkor többször kért segítséget. Jó, mondjuk olyan típus, hogy úgy kell másnak is ráerőszakolnia a segítségét, de akkor is.

Tudom, hogy sokszor csalódott és néha depressziós is, s tudja, hogy én gyakran váltogattam a barátnőimet korábban, de nem értem, hogy most mégse akar tőlem semmit vagy csak fél tőlem, hogy mi lesz, ha bennem is csalódik és mivel nagyon sok közeli barátunk van, ezért ismét elveszt egy-kettőt, mint ahogy legutóbbi kapcsolata után történt?

Sajnos volt egy elszólásom is 1-2 hónapja, hogy most ismét randizgatók, de utána jöttek az érintések.

2019. júl. 10. 16:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, hogy nala mi a helyzet, de amit leirtal az kb az en barati kapcsolatomra raillik. Csak itt en vagyok a lany.

En azert nem nagyon keresem ot, mert egyreszt nem akarok tolakodo lenni,

masreszt baratok vagyunk, es ahogy te is irtad, o se nagyon mutatta ki, hogy tobbet erezne irantam, csak neha osszezavar,

harmadreszt azert se nagyon keresem, mert kivancsi vagyok, hogy mennyire vagyok neki fontos, mennyire akar o kapcsolatban maradni velem.

Tudom ez oda-vissza mukodik, de teret akartam neki adni.

Es probalok tullepni rajta, de ha allandoan keresem, akkor ez sose fog megtortenni. Es nem akarok eveket elvesztegetni.

Szoval a lenyeg az, hogy valld be, hogyan erzel iranta.

Ha o nem ugy erez, de baratkent szeret, akkor ez nem fogja befolyasolni a kapcsolatotokat.

2019. júl. 10. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!