Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek érdemes lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes lenne hallgatnom másokra?

Figyelt kérdés

Pár hete megismerkedtem egy nagyon aranyos fiúval. Az a gond hogy csak én gondolom így. pedig velem tényleg nagyon kedves, állandóan bókol, azt mondja folyton rám gondol (elég hihető mivel mindíg ír ha felkelt, ha megy valahova, ha hazaért, beszámol milyen volt a napja stb, pedig sose én kérem rá), úgy érzem tényleg kíváncsi rám (még a legunalmasabb dolgaimat is meghallgatja, amikre eddig senki nem volt kíváncsi), és egyáltalán nem érzem úgy mintha csak "azt" akarná, egyáltalán semmilyen kis megjegyzést nem tett még (amit eddig az összes fiúm) ezzel kapcsolatban. pedig elég magas labdákat adok neki ahoz hogy legalább egy kis finom utalást tegyen a dologra de semmi, és ez nekem nagyon tetszik :)

A gond csak az hogy mindenki ellenzi ezt az egészet...amikor a szüleim meghallották kivel ismerkedek azt mondták felejtsem el, mert ismerik a szüleit és elég kattant az egész család...a tesóm is ellene van mert a srácot kicsapták a sulijából mert túl sokat hiányzott, és a tesóm szerint nem való hozzám..az unokatesómnak szomszédja..szerinte nagyon bunkó, állítólag egy utolsó paraszt...azt mondja ne foglalkozzak vele mert csak megjátsza magát...és így tovább...az a baj hogy eddig bárkivel beszéltem senki nem mondott még jót róla, pedig én nem ilyennek ismertem meg, el se tudom képzelni róla hogy tényleg olyan legyen mint amilyennek mondják :(

Szóval szerintetek ne halgassak senkire és kezdjek bele vele egy kapcsolatba, vagy pedig higgyek nekik és hagyjam az egészet? nehéz elhinni hogy ez a sok ember mind tévedjen 8főleg akik már hosszú évek óta ismerik) és csak nekem legyen igazam, de az se fer hogy mások véleménye alapján ítéljem meg :( teljesen kétségbe vagyok esve :( 17/L

2013. júl. 19. 20:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jobban tennéd ha másokra hallgatnál. Nem akarlak megbántani, de az írásod alapján szerintem nagyon buta lány lehetsz, a többieknek valószínűleg igazuk van. A barátaid miért akarnának neked rosszat?
2013. júl. 19. 21:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Bocsi, csak a címet olvastam,de párkapcsolat téren csak magadra hallgass!
2013. júl. 19. 21:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Megesik, hogy az emberek puszta irigységből szapulják a választottadat, de ha többen vannak hasonló véleményen, akkor az gyanús. Én nem mondom, hogy szakíts, de légy nagyon óvatos!
2013. júl. 19. 21:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem. De akkor szerintetek mégis mit akarhat? mert tényleg úgy tűnik hogy érdeklem, (ezt mindenki megerősíti annak ellenére hogy ellenzik) hogy komolyan érdeklődik irántam...Akkor lehet hogy csak átverne? :/
2013. júl. 19. 21:15
 5/6 anonim ***** válasza:
figyu, lehet akármilyen "rosszfiú" ha megfogtad a szívét, lehet tényleg igazából tetszel neki, és egy próbát megér. Nem kell azért rögtön meghátrálni, mert azt mondják. Ha ésszel csinálod, és ha szükség lenne rá,nem hagyod magad könnyen, rájössz, hogy komolyak-e a szándékai,vagy sem.
2013. júl. 20. 16:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerelemben csak magadra hallgass! - Bár, minél fiatalabb vagy, annál nagyobbakat eshetsz "arcra", de abból tanulunk, mi lányok. :)
2014. júl. 3. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!