Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből lehet valami? Vagy érdemes? (bővebben lent! )
Figyelt kérdés
Volt egy barátom két évig. Ő volt az első nekem mindenben és nagyon nagyon szerelmesek voltunk, szinte tökéletes volt. aztán az én hibámból szétmentünk, szakítottam vele mert úgy éreztem már nem szeretem, nem is tudom mit gondoltam, és utána vagy 4 hónapig még miatta sírtam, mert megbántam. Utána neki lett barátnője, akit nagyon utáltam. utána lassan elfelejtődött, elfogadtam hogy továbblépett rajtam, örültem hogy boldog. aztán nekem is lett barátom ( aki a legjobb barátja volt az ő új barátnőjének, így ismertem meg) amint mindketten kapcsolatba lettünk megint jóba lettünk, barátok lettünk, de soha nem történt köztünk semmi, fél évig járt a lánnyal, mikor véletlenül én kiderítettem h a csaj végig az exével csalta. elmondtam exemnek, és szakított a csajjal. A lány egyébként nem is tagadta, de azóta is néha próbálkozik h összejöhessenek megint. Végig én vigasztaltam, mint egy barátot, mellette álltam. Találkoztunk, beszélgettünk, hülyéskedtünk, de sose csaltam meg a barátomat, eszembe se jutott soha, szerettem őt. aztán mi is szakítottunk, mert a barátom, akivel fél évig jártam mindenért veszekedett velem, kiállhatatlan volt, mindenkire féltékeny volt. szóval mindketten szinglik lettünk, vigasztaltuk a másikat, mikor kinek törték össze a szívét. Eddig azt hittem nem érdeklem egyáltalán de mostanában felhív magától, elhív sörözni, találkozni. Mindig hív h menjek skypera meg kapcsoljak camot. Minden normális ember még ha hosszú kapcsolata is volt idővel túllép rajta, én meg még mindig izgulok ha vele találkozok. nem mondom h szeretem még, mert azóta már voltam szerelmes. tényleg szerelmes. de ha lassan megint jóba leszünk lehet h megint kialakulhat az köztünk mint ami volt?2013. júl. 13. 20:30
1/2 anonim válasza:
Szerintem egy idő után újra azt éreznéd, hogy nem szereted és kezdődne előlről az egész.
2/2 anonim válasza:
lehet, de lehet hogy csak barátként tekint rád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!