Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hobbijaitok vannak család mellett, amivel fel lehet dobni magatokat és egy kis nyugalomra lelni?
Család munka mellett semmi energiám nem marad semmire sem. Magamra sem. Énidőm sincs.
Az összes kis nyugalmam az hogy hajnalban felkelek inkább hogy netezhessek nyugodtan mielőtt ébred mindenki mielőtt menni kell meloba.
Hétvége is nonstop család néha plusz munka.
Bármi, amit csinálok, valaminek a rovására megy. Kis fürdés közbeni borozgatós olvasás? Bumm, annyival kevesebbet alszom. Férjemmel összebújva filmezés? Annyival kevesebbet alszom (szintén). Barátnőkkel kiruccanni valamerre iszogatni? Annyival kevesebbet vagyok a férjemmel/gyerekekkel. Férjemmel kimozdulni randizni? Akár a férjemmel is lehetnék. Gyerekekkel szervezek programot? Hát a barátokkal mikor találkozzak?
És minthogy valamiből elvesz az, amire időt és energiát áldozok, így kb konstans bűntudatom van és stresszelek, hogy mi mást is csinálhatnék az adott dolog helyett éppen, szóval se nyugalom, se feldobottság nincs semmiből :D Egyedül akkor nincs valódi bűntudatom, amikor a gyerekekkel foglalkozom, de hát az meg nyilvánvalóan leszív, mint állat. És én még csak perpill nem is dolgozom (szintén: bűntudatom van miatta, hiába 7 hónapos még csak a kisebb gyerek, szóval technikailag rendben van, de ugye a családi kasszából most kiesett a bevételem kb fele a GYED plafon miatt).
Amúgy, amíg nem voltam ennyire elcseszett, addig szerettem olvasni, írni (vannak is megjelent novelláim), festeni. Remélem idővel lesz rá megint időm és (mentális) energiám.
Nagy mázli hogy párommal közösek a hobbijaink. A gyerekek egyik-masik neha tiltakozik, de igy jártak.
Kirandulas, gombászas, pecázás.
Otthon meg ha nem alszok el délután a legkisebbel együtt, vagy nincs egyeb sürgős dolgom akkor olvasok. Előtte nagyon szerettem, azota nem sok időm van erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!