Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » HÍMEK, meddig maradnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HÍMEK, meddig maradnátok egy ilyen nő mellett?

Figyelt kérdés

Nem engedi/nem csinálja: anal, oral, de még a fülébe sem puszilhatsz és a talpacskáját sem kényeztetheted!

Mennyi idő után dobnád, ha nem kötne hozzá gyerek, sem pénz, sem fenyegető család, és simán lenne esélyed másikat fogni?

2023. máj. 1. 11:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%

Egyszer volt egy barátnőm, aki nem szerette, ha a nyelvem a testéhez ér, én pedig eléggé orális típus vagyok. Smárolni sem szeretett nyelvesen. Biztos, hogy nem azért mert ápolatlan lennék. Naponta kétszer fürdök és kétszer mosok fogat. Ő csak valamiért irtózik a nyelvektől.

Ezért egyáltalán nem működött a szex, pedig kommunikáció terén nem volt semmi gond. Nem tartott sokáig. Néhány próbálkozás után szakítottam vele.

2023. máj. 1. 11:21
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem vagyok aberrált, a hagyományos szex is megfelelő élvezetet tud nyújtani, a többi csak extra.
2023. máj. 1. 11:24
 3/13 A kérdező kommentje:
1. Szerintem én is jártam azzal a csajjal. :)
2023. máj. 1. 11:27
 4/13 anonim ***** válasza:
15%
Amíg nem találok jobbat.
2023. máj. 1. 11:30
 5/13 anonim ***** válasza:
98%

Fordítva ülsz a lovon. A kérdés itt az hogy mi meddig tűrjük a nyaggatást mielőtt elhajtjuk a gusztustalan fétiseivel együtt, 5 vagy 10 percig? :D

(Kivétel az orál. A többiből nem kérek és csak egyszer mondom el.)

2023. máj. 1. 11:34
 6/13 anonim ***** válasza:
19%
Elképzelhetetlen, hogy ilyen lánnyal legyek, eleve más körökben mozgok. Még ehhez hasonlóról se hallottam. Bár szerintem ez a fiatalok körében nagyon ritka.
2023. máj. 1. 11:38
 7/13 anonim ***** válasza:
52%
Szopni szeretek,ha nyalnak is.Análg nagy ritkán engedem.Ha a fülembe nyalnak nem,de lehet a cimpám puszilgatni.A lábam akkor szoktak csókolgatni,ha a nyakukba rakom,vagy ha végig puszilgatjuk egymást.A nyaggatást nem bírom.Elég hamar elhajtanám,főleg ha nem komoly kapcsolat.Komolyban kompromisdzum.
2023. máj. 1. 11:50
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Amit én nyújtok azt adja meg ő is, küllőmben nem vagyunk egymáshoz valók.

Én szívesen orálozok, és nem lennék olyannal aki ezt nem adja vissza.

Ettől ezek a nők nem leszenek kevesebbek csak nem engem keresnek, ahogy én se őket. Ugyanez igaz a többi dologra is, csak az engem nem pont nem érdekel. (konkrétan rühellem az anál mizériát ami manapság divat.

2023. máj. 1. 11:51
 9/13 anonim ***** válasza:
14%

5. Nem babá, mindketten rosszul ültök a lovon.

Vagy a férfiak őszes igénye is jogos, vagy a nőké se az.

Mármint jogos olyan értelemben, hogy ilyennel akarnak lenni és nem olyannal aki nem tudja teljesíteni a vágyaikat. Nyilván ettől még, senkinek semmi jóga ráerőltetni a másikra amit az nem akar.

2023. máj. 1. 11:55
 10/13 anonim ***** válasza:
98%

Ez a kérdés megint a lábról szól, nem a többiről. Edes istenem, beteg állatok....

Halistennek még egy férfi sem akarta a talpACSKÁMAT nyalogatni, ilyen betegek 100/1 lehet...

2023. máj. 1. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!