Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HÍMEK, meddig maradnátok egy ilyen nő mellett?
Nem engedi/nem csinálja: anal, oral, de még a fülébe sem puszilhatsz és a talpacskáját sem kényeztetheted!
Mennyi idő után dobnád, ha nem kötne hozzá gyerek, sem pénz, sem fenyegető család, és simán lenne esélyed másikat fogni?
Egyszer volt egy barátnőm, aki nem szerette, ha a nyelvem a testéhez ér, én pedig eléggé orális típus vagyok. Smárolni sem szeretett nyelvesen. Biztos, hogy nem azért mert ápolatlan lennék. Naponta kétszer fürdök és kétszer mosok fogat. Ő csak valamiért irtózik a nyelvektől.
Ezért egyáltalán nem működött a szex, pedig kommunikáció terén nem volt semmi gond. Nem tartott sokáig. Néhány próbálkozás után szakítottam vele.
Fordítva ülsz a lovon. A kérdés itt az hogy mi meddig tűrjük a nyaggatást mielőtt elhajtjuk a gusztustalan fétiseivel együtt, 5 vagy 10 percig? :D
(Kivétel az orál. A többiből nem kérek és csak egyszer mondom el.)
Amit én nyújtok azt adja meg ő is, küllőmben nem vagyunk egymáshoz valók.
Én szívesen orálozok, és nem lennék olyannal aki ezt nem adja vissza.
Ettől ezek a nők nem leszenek kevesebbek csak nem engem keresnek, ahogy én se őket. Ugyanez igaz a többi dologra is, csak az engem nem pont nem érdekel. (konkrétan rühellem az anál mizériát ami manapság divat.
5. Nem babá, mindketten rosszul ültök a lovon.
Vagy a férfiak őszes igénye is jogos, vagy a nőké se az.
Mármint jogos olyan értelemben, hogy ilyennel akarnak lenni és nem olyannal aki nem tudja teljesíteni a vágyaikat. Nyilván ettől még, senkinek semmi jóga ráerőltetni a másikra amit az nem akar.
Ez a kérdés megint a lábról szól, nem a többiről. Edes istenem, beteg állatok....
Halistennek még egy férfi sem akarta a talpACSKÁMAT nyalogatni, ilyen betegek 100/1 lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!