Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti maradnátok egy ilyen lány mellett?
Összejöttem egy lánnyal, aki nem hagyja, hogy a tenyereén hordozzam, hanem ő akar engem a tenyerén hordozni. Egyáltalán nem hagyja, hogy segítsek neki a házimunkákban, mindent egyedül csinál, felajánlotta már azt is, hogy ha akarom hagyjam ott a munkahelyemet, mert ő jól keres, nincs szükség arra, hogy dolgozzak, folyton elhalmoz ajándékokkal és a szexben is szinte csak azt nézi, hogy én élvezem-e. Elmeséltem neki, hogy egyszer szeretném kipróbálni az anális szexet és azóta követeli, hogy legyen anál is. Röviden mindenben alám rendeli magát és úgy érzem, hogy csak rólam szól a kapcsolat. Úgy érzem, mintha a rabszolgám lenne. Ha szóvá teszem neki, hogy csinálhatjuk azt is, amit ő akar, akkor rámmászik és az ágyban kötünk ki és mindig azt mondja, hogy ő ezt akarja.
F 25, L 29
Vedd feleségül! :D
Odaadó egy lány, az biztos, de például csinálj olyat, hogy direkt megcsinálsz 1-2 dolgot, mielőtt hazaérne, ami az ő dolga lenne. Elmosogatsz, takarítasz vagy bármi más, csak hogy lássa, Te is el tudod végezni. Egy idő után lehet engedni fog.
SÜRGŐSEN olvass utána az "elsárkányosodás"-nak! Ez a Kedvesség feje, addig nyisszantsd le míg nem növeszt még több fejet!
A. J. Christian - A nőkkel csak a baj van c. könyv!!!
8#-asnál a pont. próbáld ki minden perverz álmod vele.
szerintem egyébként egy megkeseredett csaj akit átvertek az eddigi pasijai és most próbál mindennel megtartani. esetleg gyereket magának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!