Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti maradnátok egy ilyen lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti maradnátok egy ilyen lány mellett?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy lánnyal, aki nem hagyja, hogy a tenyereén hordozzam, hanem ő akar engem a tenyerén hordozni. Egyáltalán nem hagyja, hogy segítsek neki a házimunkákban, mindent egyedül csinál, felajánlotta már azt is, hogy ha akarom hagyjam ott a munkahelyemet, mert ő jól keres, nincs szükség arra, hogy dolgozzak, folyton elhalmoz ajándékokkal és a szexben is szinte csak azt nézi, hogy én élvezem-e. Elmeséltem neki, hogy egyszer szeretném kipróbálni az anális szexet és azóta követeli, hogy legyen anál is. Röviden mindenben alám rendeli magát és úgy érzem, hogy csak rólam szól a kapcsolat. Úgy érzem, mintha a rabszolgám lenne. Ha szóvá teszem neki, hogy csinálhatjuk azt is, amit ő akar, akkor rámmászik és az ágyban kötünk ki és mindig azt mondja, hogy ő ezt akarja.

F 25, L 29

2012. júl. 17. 01:56
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
Ez a szint brutál ennyi idősen.Használd ki,rövid az élet,bruhahhahaaaaaaaaaaa
2012. júl. 17. 01:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
bár találnék egy ilyet pasiban! :) bár dolgozni dolgoznék másként megölne az unalom :)
2012. júl. 17. 01:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Sokáig nem fogja bírni a párod, bármennyire is úgy hiszi. Aztán majd kapcsol, hogy ez így nem megy, hosszú évek után, és rögtön egyszerre akar majd bevonni téged házimunkába, gyereknevelésbe, eléd rakja az állás hirdetéseket, stb. És ha megsértődik, hogy miért nem reagálsz azonnal, nem kérhet számon, ő akarta így az életeteket!
2012. júl. 17. 02:06
 4/9 anonim válasza:
100%
legalább élvezi ő is, amit az ágyban csináltok?
2012. júl. 17. 02:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Vedd feleségül! :D

Odaadó egy lány, az biztos, de például csinálj olyat, hogy direkt megcsinálsz 1-2 dolgot, mielőtt hazaérne, ami az ő dolga lenne. Elmosogatsz, takarítasz vagy bármi más, csak hogy lássa, Te is el tudod végezni. Egy idő után lehet engedni fog.

2012. júl. 17. 02:33
 6/9 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
10%
Kamu.
2012. júl. 17. 02:57
 7/9 anonim ***** válasza:

SÜRGŐSEN olvass utána az "elsárkányosodás"-nak! Ez a Kedvesség feje, addig nyisszantsd le míg nem növeszt még több fejet!

A. J. Christian - A nőkkel csak a baj van c. könyv!!!

2012. júl. 17. 04:30
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
Basszus.... biztos van valami barátnője aki neked is bejönne az ágyban.... már ha érted amire célzok. ;);)
2012. júl. 17. 09:02
 9/9 anonim ***** válasza:

8#-asnál a pont. próbáld ki minden perverz álmod vele.

szerintem egyébként egy megkeseredett csaj akit átvertek az eddigi pasijai és most próbál mindennel megtartani. esetleg gyereket magának

2012. júl. 17. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!