Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha unatkozom a barátom mellett?
Szinte sose megyünk sehova, vagy ha nagy ritkán megyünk is, akkor is abba a pizzériába, ami a városunkban van. Ha otthon vagyunk, akkor még egy filmet se néz meg velem, mindig a telefont nyomkodja. Felvetettem neki, hogy mi lenne, ha egy felnőtteknek való társasjátékot vennék(nem szexes játékra kell gondolni), és azzal valamikor játszanánk, de arra is azt mondja, ő nem szeret játszani. Felvetettem neki az ötletet is, hogy menjünk kicsit biciklizni, vagy sétálni, vagy egy kicsit kocsikázni.
Elmondtam neki, hogy nyáron jó lenne valahova elmenni nyaralni belföldön, akár a Balatonhoz, de arra is mindig csak a kifogást keresi miért ne. Egy héten 1-szer, kétszer találkozunk, de a szexen kívül úgy érzem, az unalom öl mellette.
Ez gyakorlatilag egy szexkapcsolat (mert csak arra kellesz).
Döntsd el akarsz e továbbra is szexkapcsolatban lenni!
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!