Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha unatkozom a barátom mellett?
Szinte sose megyünk sehova, vagy ha nagy ritkán megyünk is, akkor is abba a pizzériába, ami a városunkban van. Ha otthon vagyunk, akkor még egy filmet se néz meg velem, mindig a telefont nyomkodja. Felvetettem neki, hogy mi lenne, ha egy felnőtteknek való társasjátékot vennék(nem szexes játékra kell gondolni), és azzal valamikor játszanánk, de arra is azt mondja, ő nem szeret játszani. Felvetettem neki az ötletet is, hogy menjünk kicsit biciklizni, vagy sétálni, vagy egy kicsit kocsikázni.
Elmondtam neki, hogy nyáron jó lenne valahova elmenni nyaralni belföldön, akár a Balatonhoz, de arra is mindig csak a kifogást keresi miért ne. Egy héten 1-szer, kétszer találkozunk, de a szexen kívül úgy érzem, az unalom öl mellette.
Maradna ott a fene, hogyha rögtön szex után csak telefont nyomkodna.
Magyarul nyugodtan el is mehetsz.
Tök normális programokat vetettél fel, mondd meg neki, ha nem változtat elhagyod és leszel olyannal aki mellett nem csak plafont bámulni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!