Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne érezzem ennyire magányosnak magam a házasságunkban?
20 éve vagyunk együtt, van három gyermekünk. A férjem dolgozik, én gyodon vagyok a gyerekekkel. A férjem szerint minden rendben a házasságunkkal én viszont borzasztóan magányosnak érzem magam és fogalmam sincs mit tehetnék ez ellen. Ő úgy érzi, hogy mindent megtesz értünk, ami részben igaz is viszont lelkiekben teljesen magamra hagyott. Az intimitás is megszűnt, mert neki nincs rá igénye.
Nem tudom, hogyan tudnám magam kicsit összeszedni, hogy ez ne érintsen ilyen piszok rosszul.
41 évesek vagyunk mindketten, gyerekek 9, 10, 12 évesek.
Persze, hogy mondtam, hogy mi a bajom. Sokszor beszéltünk már erről, de ő valahogy ezt nem érzi valós problémának. A beszélgetesek után próbálkozik 1-2 napig pl megsimítja a hátam, ha elmegy mellettem vagy hoz a kevenc csokimból stb, de ez messze nem elég.
Párterápia, ha beleegyezik, ha nem, akkor válás.
A pénzt a gyerekekre küldheti, ígyis csak azt csinálja jóformán.
Mondd meg neki, hogy te márpedig szexelni fogsz. Ha ő itt lesz akkor vele, ha nem akkor könnyedén találsz mást, aki örömmel helyettesíti. Légy egy kicsit határozottabb.
De a 7-es válaszodból azt érzem, hogy te magad sem akarsz tenni azért hogy változzon a helyzet. Beletörődsz, mert így kényelmesebb. Ez nem jó válasz, mert nagyon meg fogod bánni, hogy így tönkrement az életed, miközben mással lehet, hogy boldog lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!