Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Máris szakítsak vele? (Kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Máris szakítsak vele? (Kapcsolat kezdete)

Figyelt kérdés

1,5 hónapja vagyok együtt egy férfival. Én teljesen el vagyok, tehát elégedett vagyok vele, marmint latom, hogy vannak hibai boven is, de nekem tudjatok ő eleg, en orulok neki, mar-mar szerelemmel is szeretem.

Viszont o allandoan lemantal valamin. Nem eloszor hozza fel, hogy o mennyit tesz a kapcsolatba?! Szerinte elbillen a merleg fele es ez nem lesz igy jol. o sokkal tobbet tesz bele. Az okok kb ilyen semmisegek… mondtam neki is, hogy en ezerrel kifejezem mennyire akarom ot, bujok/olelem/csokolom/simogatom/szavakkal kifejezem/beszelgetesekkel/idommel. De mar Elkezdett ezaz egesz frusztalni, hogy ennyire az elejen mar problemazik es mericskel, hogy mit es mennyit tesz a kapcsolatba. Allandoan van valami amibe bele tud kotni, ez most tunt csak fel…azt mondja azert ilyen, mert bizonytalan onmagaban es nem akar csalodni… wtf

2023. jún. 17. 22:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha már most ez van, mi lesz a jôvôben! Nem érdemes ilyen férfira pazarolni az idôdet!
2023. jún. 18. 02:24
 12/16 anonim ***** válasza:

Igen, mert voltam ilyenben. Pokol volt. MINDENT felaldoztam erte (jó nagy hülye voltam), es a vege is az volt hogy én soha SEMMIT nem tettem a kapcsolatért, csak ő (azon kívül hogy tönkretett nem tett mást). Es ugyanúgy zavarta ha csak egy kicsit is jol éreztem magam.

7

2023. jún. 18. 04:50
 13/16 A kérdező kommentje:

Azért nem neveznem narcisztikusnak, max rejtett lehet, de ennyiből megállapítani még nehéz lenne.

Mindegy, hogy micsoda ő, de a viselkedése nagyon nem oké már a kapcsolat legelején ilyenekkel jönni, kb azt érezteti hogy nem vagyok elég jó, nem vagyok elég amit adok kevés.

2023. jún. 18. 08:57
 14/16 anonim ***** válasza:
51%
Az ő szemszögéből lehet, hogy igaza van. MÁs kérdés, hogy ezt neked nem kötelező elviselni. Más a szeretetnyelvetek.
2023. jún. 18. 09:07
 15/16 A kérdező kommentje:

14, lehet jogy igaza van?? Szerinted normlis 1 honap utan mar az elso par hetben ezzel jonni, hogy nehogy o adjon tobbet bele?? Aztan most megint, hogy szerinte o tobbet ad?? Hol normlis es jogos ez? Ilyet akkor mondok max ha mar 1-2-3-4 eve vagyok valakivel es honapok ota ugy erzem, hogy kikopom a belem a masikert es akkor felhozom. Nem az hogy par het leforgasa alatt mar ezen lamental es kb szol, hogy na adjal mar te is. Amugy erre se nagyon tud valaszolni mi baja kb a hobbimmal jon, hogy az fontosabb nala. Wtf amikor heti 2x 1ora es az is hajnalban elintezve, hogy ne zavarja a napot.

A kapcsolat elejen szerintem az lenne a normlis ha szerelmesen ulne es orulne minden percnek egyutt. Nem ez, hogy jaj nehogy en jarjak rosszul azzal, hogy adok neked valamit. Ez se nem onzetlen se nem szerelmes gesztus..

2023. jún. 18. 09:12
 16/16 anonim ***** válasza:

Sziaaa!

Most mondom neked,hogy szerintem teljesen jól látod a helyzetet!

Ma még csak ennyi a gond,holnap már ribinek leszel titulálva,mert nyáron nyári ruhákban jársz,önző dög leszel,ha mondjuk egy barátnődnél alszol és feltételezi majd,hogy nem is ott voltál,aztán majd ő nem veszi fel a telefont és nem ír vissza,mert megteheti,magyarul csenddel ver...Te leszel az, aki állítólag mindig mindent elqr maga körül,az egoista,sz@r-szemét alak...

Jól teszed,ha itt és most kiszállsz ebből a hintából-tapasztalatból írom!!!...

2023. jún. 18. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!