Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is, aki feladta, hogy legyen kapcsolata?
Nem azért, mert nem lehetne éppen, hanem mert már elege van és nem akar többet újra meg újra szakítani, szenvedni, csalódni.
Én már nem hiszek abban, hogy ez történhetne másképp is.
Harminc elmúltam, semmi értelme az egésznek.
És most ez nem azért van, mert mostanában csalódtam valakiben.
Viszont azt vettem észre magamon, hogy néha megkeres egy két új ember, tök szívesen elbeszélgetek velük a neten, vagy telefonon, de pl találkozni már semmi kedvem.
Volt már valaki így? Változott ez?
Jelen! Én is azért, mert meguntam az egészet és úgyis ugyanaz mindig a vége. Ahhoz sincs kedvem, hogy a közös emlékek és élmények semmivé váljanak. Egyszerűen mintha hosszútávon nem is annyira lenne igény jól működő kapcsolatra sokaknak.
Nekem nem olyan régóta van ez. Állítólag változni fog, szerintem nem. Biztos lesz kapcsolatom, mert jól jöhet a másik és a szex is hiányozni fog idővel, de nem fogok már tudni újra bízni és szerelmesnek lenni.
Normális amit érzel, de idővel ez lehet, hogy még változni fog, ha túl jutsz azon amit jelenleg érzel.
Én igazából úgy vagyok vele, hogy nem is "feladtam" csak nem akarok már senkit sem bántani vagy rossz élményeket okozni másoknak és én sem szeretnék több rossz élményt. Nem szeretnék szomorú lenni.
Igen, jelen.
Most let vege 7 eves parkapcsolatomnak, 30 eves nokent egyszeruen mar ugyerzem nincs is ertelme ismerkedni kezdeni… csak a szemet maradt…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!