Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet az, aki úgy érzi, hogy kicsit már feladta a kapcsolatát?
Figyelt kérdés
Egyre kevesebbet találkozunk a vizsgák miatt, jövőre pedig másik egyetemen tanul majd... Nagyon szeretem, de úgy érzem, hogy mostanában egyre laposabbak a beszélgetéseink. Általános témákat vet fel, én meg bármit mondok, csak mond valami jobbat, de igazából nem reagál rá. Korábban még szenvedtem ettől, mert nekem sokkal jobban hiányzott annál, hogy időjárásról meg motorokról beszélgessünk... most viszont azt érzem, hogy beletörődtem, és már csak "igen", "nem", "jól van" válaszokat adok neki. Még csak ahhoz sincs kedvem, hogy azt mondjam, hogy hiányzik. Ez annak a jele, hogy egy kicsit feladtam a kapcsolatunkat, igaz? Nem akartam... Szerintetek volna értelme vissza csinálni a dolgokat és helyre hozni valahogy?
Előre is köszönöm!
2013. jún. 15. 21:43
1/1 anonim válasza:
Ha van még szerelem és fontos neked, akkor még van értelme próbálkozni. Meg kellene beszélnetek ezt a problémát, látni a kapcsolatot mindkettőtök szemszögéből. Ha van bennetek vágy még a másik iránt, akkor együtt túl tudtok lépni ezen. Valahogy meg kell próbálnotok felrázni a dolgokat, valami érdekeset csinálni, előhozni azt a tüzet, ami régen megvolt.Nem éri meg veszni hagyni még egyelőre, együtt sikerülhet, ha még van bennetek érzelem a másik iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!