Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki mennyi idő után heverte ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mennyi idő után heverte ki a HOSSZÚ kapcsolatát?

Figyelt kérdés

Mennyi ideig jártatok ?és mikorra tudtátok túltenni magatokat rajta? fiúk-lányok egyaránt írjatok! :)

Igaz, hogy az első szerelmet nem heveri ki az ember soha teljesen?:( Nagyon kétségbe vagyok esve hogy senkit nem fogok már így szeretni

2013. márc. 5. 16:01
 1/6 anonim ***** válasza:
kb 2-3 hónap, utána találtam jobbat aki megérdemel
2013. márc. 5. 16:02
 2/6 anonim ***** válasza:
3 évig voltunk együtt és kb. fél év-9 hóig rá sem tudtam másra nézni utána, pedig akadt jelentkező bőven.
2013. márc. 5. 16:03
 3/6 anonim válasza:
szia mi egy évig jártunk és ő volt az 1 nagy szerelem és sztem nem lehet elfelejteni .... mi már több mint1 éve nem vagyunk eggyütt de még mindig könnyes a szemem ha meglátom mással holott volt azóta más kapcsolatom :(
2013. márc. 5. 16:03
 4/6 anonim válasza:
Hali.. kb egy hónapig tartott... mire teljesen elfelejtettem, nagyon érzelgősnek hiszem magam... azt hittem én is nem fogom elfelejteni de egyszerűen nem foglalkoztam vele... meg rohadt nagyon csalódtam benne később és az érzéseket felváltotta a gyűlölet..
2013. márc. 5. 16:08
 5/6 anonim ***** válasza:
velem is úgy van, egy hónapja szakítottunk, és öszejött egyk osztálytársammal, aki a haverom volt, gondolhatjátok hogy mennyire voltam ideges meg lehangol. :/ am már leszarom had csinálják, többek szerint sem érdemel meg a csaj, am másfél éves kapcsolat után lett vége
2013. márc. 5. 16:37
 6/6 anonim ***** válasza:
3 éves kapcsolatot kb. másfél év alatt, de még most is úgy érzem, hogy ennyire soha többé nem leszek már képes szeretni senkit mint anno őt.
2013. márc. 5. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!