Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom sokszor felhozza az előző barátnőjét, akkor még mindig nem heverte ki őt teljesen?
Jelenlegi barátommal egy hónapja vagyunk együtt. Beszélgetéseink során elég sokszor szóba kerülnek előző barátnői, de főleg az előttem lévő. Vele azonban tudom, hogy 1,5 éve szakított, tehát abszolút nem friss az élmény...
Engem ez eléggé zavar, mert úgy érzem azzal a lánnyal meg volt a kis rutinja és a közös hóbortok / szokások és hiába ért véget már rég a kapcsolatuk, mégse tud elvonatkoztatni tőle.
nem tudom hány évig voltak együtt, mert ezt nem akartam megkérdezni, de az biztos, hogy években mérhető, én olyan 3-ra saccolom.
Szóval csak túlkomplikálom a dolgot és abszolút normális, hogy felhozza olykor a múltat a másik lánnyal vagy igazam van és tényleg nem tud RÁMhangolódni, mert még mindig az a lány motoszkál a fejében?
Én sosem említem az előző párkapcsolataimat, talán csak egyszer fordult elő, hogy említést tettem...
Ti szoktatok a jelenlegi párotoknak a múltbéliekről beszélni?
Nah ezt a kérdést kiírhatta volna ez én párom is. :)
Én úgy gondolom normális. Azért van veled, mert téged szeret, idővel ahogy a közös élmények gyűlnek, ki fog kopni az ex és a sztorik. Amúgy én már nem érzek semmit az exem iránt mégis néha szóba kerül.
Azt gondolom, hogy azért mindenképp említsd meg,h ez neked rosszul esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!