Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki, vagy akinek a párja feladta az álmait a kapcsolatuk miatt, és később sem volt belőle vita?
Szerintem a kérdésedben benne van a válasz!
"Csak én nem bízom benne több ok miatt, ezért sem akarok komolyabbat"
Ezek után már nem is kell itt esküvőről meg gyerekről alkudozni. Minek?
Ha nekem a párom azt mondaná, hogy nyugodtan keressek magamnak mást aki elvesz, hát nekem az úgy jönne le, hogy csak a szexuális igényei miatt van velem.
Nem tudom hogy ő hány éves, de ha egy nő szeret valakit, az egy "természetes ösztön", hogy szeretne tőle gyereket. Lehet, hogy most megígéri, hogy lemond róla, de ha még fiatal nő, és szeret téged, akkor később újra vágyhat rá!
De ha te ennyire nem bízol benne, több ok miatt is, akkor miért vagytok együtt?
*én már csak azért nem járnék vele mert erőszakoskodik igy valszeg tapadós is meg számonkérős is.
Az h gyerek igy megy ugy az engem sehol nem erdekelne abban h kell e nekem vki v nem.
Nem írtad, hány évesek vagytok.
Ha még nem mondták, most mondom, hogy egészséges nőnek ha látótávolságba kerül a 30. év, gyerekre fog vágyni. Szerintem akkor járna a legjobban, ha szakítanál vele, és keresnél magadnak egy selejtest, aki nem akar erre a világra gyereket vállalni.
Mint írtam, ez csak egy laza, az az szexkapcsolatnak indult, konkrétan barátság extrákkal. Én nem is akarok ennél többet tőle, és ezt meg is beszéltük nemegyszer, őké kicsit többet vagyunk együtt mincsak az az idő amíg a szex tart, mivel kollégák is voltunk, de ő mivel nemigazán talál magának normális pasit, így már szeretne többet. De nem vagyunk kapcsolatban! Eleve nagy is a korkülönbség, mert ő 26 én meg elmúltam 40, csakhogy nekem olyan nő nem kell kapcsolatra aki minden pasiját megcsalta eddig, na meg eléggé öntörvényű is.
De ha lehet inkább a kérdésnél maradjunk!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!