Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan aki, vagy akinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki, vagy akinek a párja feladta az álmait a kapcsolatuk miatt, és később sem volt belőle vita?

Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel laza kapcsolatban vagyok, de többet, komolyabbat nem is szeretnék tőle. Ezt mi le is beszéltük, mert az ok, hogy ő gyereket meg esküvöt szeretne, én viszont nem. Tehát ezért sem lehet több a részemről. Kb fél évig ez így is volt, meg én mondtam neki, hogy nyugodtan keressen magának akkor olyan pasit aki elveszi. Próbálkozott, de nemsok sikerrel. Erre tegnap benyögi, hogy miattam feladna mindent, vagyis amihez eddig ragasztkodott, gyerek, esküvő. Csak én nem bízom benne több ok miatt, ezért sem akarok komolyabbat, mert simán eltudom képzelni, hogy idővel megint elkezdene ezek miatt nyaggatni.
2021. okt. 2. 16:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igazad van. Ez részéről egy megalkuvás.
2021. okt. 2. 16:08
 2/17 anonim ***** válasza:
80%
Egyszer megjön az esze és dobni fog...
2021. okt. 2. 16:18
 3/17 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdésedben benne van a válasz!

"Csak én nem bízom benne több ok miatt, ezért sem akarok komolyabbat"

Ezek után már nem is kell itt esküvőről meg gyerekről alkudozni. Minek?

Ha nekem a párom azt mondaná, hogy nyugodtan keressek magamnak mást aki elvesz, hát nekem az úgy jönne le, hogy csak a szexuális igényei miatt van velem.

Nem tudom hogy ő hány éves, de ha egy nő szeret valakit, az egy "természetes ösztön", hogy szeretne tőle gyereket. Lehet, hogy most megígéri, hogy lemond róla, de ha még fiatal nő, és szeret téged, akkor később újra vágyhat rá!

De ha te ennyire nem bízol benne, több ok miatt is, akkor miért vagytok együtt?

2021. okt. 2. 16:30
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
Most csak ez miatt nem akarsz vele járni, hogy akar e vagy nem gyereket? Nem tökmindegy mit akar? Nem csinalsz neki es kesz.
2021. okt. 2. 16:32
 5/17 anonim ***** válasza:

*én már csak azért nem járnék vele mert erőszakoskodik igy valszeg tapadós is meg számonkérős is.

Az h gyerek igy megy ugy az engem sehol nem erdekelne abban h kell e nekem vki v nem.

2021. okt. 2. 16:34
 6/17 anonim ***** válasza:

Nem írtad, hány évesek vagytok.

Ha még nem mondták, most mondom, hogy egészséges nőnek ha látótávolságba kerül a 30. év, gyerekre fog vágyni. Szerintem akkor járna a legjobban, ha szakítanál vele, és keresnél magadnak egy selejtest, aki nem akar erre a világra gyereket vállalni.

2021. okt. 2. 20:26
 7/17 A kérdező kommentje:

Mint írtam, ez csak egy laza, az az szexkapcsolatnak indult, konkrétan barátság extrákkal. Én nem is akarok ennél többet tőle, és ezt meg is beszéltük nemegyszer, őké kicsit többet vagyunk együtt mincsak az az idő amíg a szex tart, mivel kollégák is voltunk, de ő mivel nemigazán talál magának normális pasit, így már szeretne többet. De nem vagyunk kapcsolatban! Eleve nagy is a korkülönbség, mert ő 26 én meg elmúltam 40, csakhogy nekem olyan nő nem kell kapcsolatra aki minden pasiját megcsalta eddig, na meg eléggé öntörvényű is.

De ha lehet inkább a kérdésnél maradjunk!!

2021. okt. 2. 20:47
 8/17 anonim ***** válasza:
Na ez a híres laza kapcsolat, barátsag extrákkal következménye. Vicc ez az egész "kapcsolat típus" óvodai szint. Az eredményét meg láthatod kérdező.
2021. okt. 3. 10:57
 9/17 anonim ***** válasza:
Ennek a csajnak semmi önbecsülése, hogy ilyen játékszabályokkal, a saját álmai kárára továbbra is hajlandó a lábtörlőd lenni. Legyen neked eszed és szakíts vele!
2021. okt. 3. 12:39
 10/17 anonim ***** válasza:
9-es aki belemegy a barátság extrákba, szexkapcsolatba, annak eleve nincs önbecsülése.
2021. okt. 3. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!