Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki, vagy akinek a párja feladta az álmait a kapcsolatuk miatt, és később sem volt belőle vita?
Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel laza kapcsolatban vagyok, de többet, komolyabbat nem is szeretnék tőle. Ezt mi le is beszéltük, mert az ok, hogy ő gyereket meg esküvöt szeretne, én viszont nem. Tehát ezért sem lehet több a részemről. Kb fél évig ez így is volt, meg én mondtam neki, hogy nyugodtan keressen magának akkor olyan pasit aki elveszi. Próbálkozott, de nemsok sikerrel. Erre tegnap benyögi, hogy miattam feladna mindent, vagyis amihez eddig ragasztkodott, gyerek, esküvő. Csak én nem bízom benne több ok miatt, ezért sem akarok komolyabbat, mert simán eltudom képzelni, hogy idővel megint elkezdene ezek miatt nyaggatni.2021. okt. 2. 16:05
11/17 anonim válasza:
Amennyiben egyik fél sem akar többet a másiktól, akkor nincs gond. Az önértékelési zavar ott kezdődik, amikor valaki olyan kapcsolatba megy bele, ahol egyértelműnek kevesebbet nyújtanak neki mint amennyit ő adni tud/hajlandó.
13/17 anonim válasza:
11-es a szexkapcsolatba vmelyik fél MINDIG sérülni fog érzelmileg is. Plusz lehet rizsázni arrol hogy nincs gond a laza kapcsolatokkal, de egy reggel majd vmelyik fél iszonyat szégyent fog érezni. A többi csak önámitás.
14/17 anonim válasza:
Ez akkor van így, ha az egyik fél alárendeltnek kezdi magát érezni abban a felállásban. Okos ember pedig ezen a ponton véget is vet a kapcsolatnak, végső soron tehát nem sérül.
11
15/17 anonim válasza:
14# ez nem okosság kérdése. Az érzelmeket nem az elme irányítja.
16/17 anonim válasza:
15-ös ne is foglalkozz vele. Álomvilágban önámítasban állnak azok akik azt mondják mindkét félnek jó a csak szexkapcsolat meg barátság extrákkal. Ez csakis az erzelemmentes pszichopatáknak kielégítő.
17/17 anonim válasza:
40 felett te komolyan azt hiszed, hogy majd később nem fog rajta vergődni? Aki házasságot és gyereket akar, az fog is. És ha nem leszel észnél, gyerek az simán lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!