Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Máris szakítsak vele? (Kapcsolat kezdete)
1,5 hónapja vagyok együtt egy férfival. Én teljesen el vagyok, tehát elégedett vagyok vele, marmint latom, hogy vannak hibai boven is, de nekem tudjatok ő eleg, en orulok neki, mar-mar szerelemmel is szeretem.
Viszont o allandoan lemantal valamin. Nem eloszor hozza fel, hogy o mennyit tesz a kapcsolatba?! Szerinte elbillen a merleg fele es ez nem lesz igy jol. o sokkal tobbet tesz bele. Az okok kb ilyen semmisegek… mondtam neki is, hogy en ezerrel kifejezem mennyire akarom ot, bujok/olelem/csokolom/simogatom/szavakkal kifejezem/beszelgetesekkel/idommel. De mar Elkezdett ezaz egesz frusztalni, hogy ennyire az elejen mar problemazik es mericskel, hogy mit es mennyit tesz a kapcsolatba. Allandoan van valami amibe bele tud kotni, ez most tunt csak fel…azt mondja azert ilyen, mert bizonytalan onmagaban es nem akar csalodni… wtf
4
Ez az a fajta, aki mindig mindenbe bele fog kötni, akinek te mindig is csak egy hülye leszel, akit semmi nem erdekel, vagy legalabbis nem ő. Ő pedig a szegeny megtört, megnem értett férfi.
Raadasul ha te boldog vagy, az őt fusztrálja!
Menekülj!!
7, basszus nagyon jol leirtad azt ahogyan sajat magat jellemzi .. szegeny megtort ferfi, aki nagyon erzelmes, aki mindent belead a kapcsolatba es fel, hogy mi van, ha viszonzatlan. Ah ez itt mar nem normlis eddig jol voltam most meg hajnali 1 es ezen kattogok, hogy mi baja…
Ok Nincs vele baj, de ha ennyire nem erzi, hogy szeretem, akarom ennyire nehezere esik tenni ertem barmit is anelkul hogy ne verne le rajtam, hogy o bezzeg mit tett ertem akkor semmi ertlme az egesznek.
O narc. Narcisztikus. Tipikus. Nezd ezt a csatornat. Ingyen van es fel fogod ismerni a szitukat es kirugod vegre.
Nem hagyod magad megnxomoritani lelkileg….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!