Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom miért nem érti meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom miért nem érti meg, hogy tök hülyeséget csinál anyagilag?

Figyelt kérdés

Mielőtt összeköltöztünk, vett egy lakást, amit teljesen felújított, azonban a felújításból maradt összesen 5 millió forint, amit felesben fizetünk (én költöztem össze vele). Én havonta utalok 90 ezret, ő is 90 ezret, ezzel havi 180 a törlesztés. A párom nagyon jól keres, és én is, azonban meddig én csak a szükséges minimumot törlesztem, ő a saját pénzéből agresszívan több hónapokat előtörleszt, aminek semmi értelme. Ha ő a saját pénzéből 450 ezret kifizet havonta az én 90ezremmel azért, hogy hamarabb ki legyen fizetve, sokat bukik, mert a többszázezer forint mehetne állampapírba, ami 1 év alatt akár fél hónapnyit tudna kamatozni, de ő hajthatatlan és inkább minél hamarabb ki akarja fizetni.

Én még 2 évig utalok majd neki kb 90ezer forintot, amit majd ő betesz állampapírba, de úgy érzem, ilyen jó kamatozás mellett teljesen értelmetlen valamit előtörleszteni, aminek fix törlesztése van havonta, csak azért, hogy 2-3 év helyett 1 év alatt ki legyen a lakás fizetve.

2023. jún. 16. 20:33
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
96%

#16 "Próbáljatok meg ne az átlag selejt párkapcsolatokból kiindulni."

Úristen 🤣🤣🤣

A tiédnel selejtesebb már csak az lehetne amikor vernek is, nemcsak a pénzedet veszik el.

Atya. Úr. Isten 🤦 De tényleg. Remélem csak egy incelke trollkodik fullostoba nőnek kiadva magát.

2023. jún. 16. 21:06
 32/49 anonim ***** válasza:
98%
Nagyon naív és buta vagy, ha nem kamu a kérdésed.
2023. jún. 16. 21:12
 33/49 anonim ***** válasza:
98%

"Ha nektek valamit a párotokkal fel kell újítani, akkor az nem közösből megy?"

Ha csak az egyikünk nevén van a lakás, akkor nem.

2023. jún. 16. 21:13
 34/49 anonim ***** válasza:
98%
Mióta vagytok együtt, ki mennyit fizet ezért-azért?
2023. jún. 16. 21:15
 35/49 anonim ***** válasza:
91%
Önkènt ès dalolva a fszerdőbe ...jujj
2023. jún. 16. 21:40
 36/49 anonim ***** válasza:
89%
Mucikam, hazassagban is van en reszem, te reszed, ha nem vagy komplett hulye.
2023. jún. 16. 22:26
 37/49 anonim ***** válasza:
89%
Ha ekkora pénzügyi zseni vagy, akkor hol a te lakásod? Naugye. És te akarsz tanácsokat osztogatni a barátodnak, akinek saját lakása van, és még a felújítást is veled fizetteti ki? Inkább tanulj tőle.
2023. jún. 16. 22:46
 38/49 anonim ***** válasza:
94%
Ha valamilyen oknál fogva szétmennétek, nincs rá garancia, hogy kifizet téged valaha is, mindegy mit igér. Simán mondhatja, hogy ott laktál nála ez a lakbér volt. Akkor ismered meg kicsoda ő, amikor szakítotok. (persze te úgy állsz hozzá hogy nem fogtok) Ki vagy a jóindulatának szolgáltatva, ha beleszeret másba, mar hiretelen nem leszel neki fontos, ergo, az sem lesz fontos miben egyeztetek meg. Nem is értem milyen jogon kér tőled pénzt vagy miért hiteget, hogy közös lesz a lakás. Én átgondolnám a vele való kapcsolatot, mert szerintem nem őszinte hozzád.
2023. jún. 16. 22:54
 39/49 anonim ***** válasza:
100%
Hűha, szerintem most állj le azzal, hogy a lakásába tolod bele a pénzedet! Nagyon csúnyán pórul fogsz járni, hidd el! Azt meg felejtsd el, hogy szimpla párkapcsolatban közösnek hívsz egy ingatlant, ami már akkor is a férfi tulajdonában volt, amikor téged nem is ismert! A legjobb amit tehetsz, hogy félre teszel havonta pénzt, hogy amikor onnan menned kell, akkor ne megkopasztva indulj neki!
2023. jún. 16. 23:45
 40/49 anonim ***** válasza:
27%
Gondolom te vagy a nő. Ezzel az erőszakos ráerőltetéssel csak elmarod magad mellől, de hát te tudod. Lehet jobb is, ha keresel magadnak valakit aki a te véleményeden van.
2023. jún. 17. 00:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!