Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párotok hülyeségen való...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párotok hülyeségen való kiakadását hogyan tolerálnátok (társasjáték)?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy Monopolyt játszottunk, ahol telkeket kell vásárolni, majd ha összejön a színszett, akkor lehet rá házakat és hotelt venni, amire ha rálép a másik, többet fizet. Én ráléptem az ő egyik olyan színszett mezőjére, ami nem volt meg neki és megvettem, hogy ne veszítsek esetleg amiatt, mert elkezd építkezni. A párom erre kiakadt, hogy eddig mindig úgy játszottunk, hogy hagytuk hogy a másik hadd építkezzen, mert a játék lényege nem az, hogy vásárold el a másik elől a telket, hanem hogy építkezzünk, a játéknak így semmi értelme, ez így unalmas és neki így értelmetlen játszani. Erre én összepakoltam a játékot, mondtam, hogy akkor üsse el az estét, ahogy szeretné, és bementem laptopozni a szobába.

Ha a párotok ilyen marhaságon képes lenne kiakadni, mit reagálnátok?

2022. márc. 26. 20:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%

Mindketten hülyén reagáltatok.

Hogyha korábban megbeszéltétek hogyan játszotok, akkor te most önkényesen miért csinálod máshogy?

Miért nem beszéltétek meg kultúráltan, miért álltál fel és jöttél el megbeszélés nélkül?

2022. márc. 26. 20:34
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Jesszusom de gyerekesek vagytok mindketten! Te sem vagy jobb azzal, hogy kivonultál.

Ha eddig mindig úgy játszottátok jogos a felháborodása, de ezt meg lehet oldani, hogy jó a következő menetet majd úgy játsszuk. Amúgy meg ezek szerint nem értettél eddig sem egyet vele, akkor miért az ő szabályai voltak eddig a mérvadók?

2022. márc. 26. 20:38
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Játszatok inkább valami normális játékkal :D
2022. márc. 26. 20:39
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Az ovoda felso csoportjaban a gyerekek szeinek elmondjak, hogy mostantol nem kell a gyozelmet elcsalni, hogy a gyerek nyerjen. Tanuljon meg vesziteni. A masik, amit hozzatesznek, hogy nem szabad engedni, hogy felbehagyja a jatekot, mert vesztesre all. Vegig kell jatszani. Ebbol tanul, ettol fejlodik. Elobb ertelmes gyerek, majd ertelmes felnott lesz.
2022. márc. 26. 20:49
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Figyi... Vannak jobb játékok. Inkább az való mindenkinek, mintsem a Monopoly.
2022. márc. 26. 20:51
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez a játék pont ezért van,hogy összevesszen rajta a család xD

Após meg sógor végig hisztiztek egy egész karácsonyt miatta :D

2022. márc. 26. 20:52
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
De, a játéknak abszolút része, hogy meg lehet venni olyat is, amit a másik gyűjt és ettől nem lesz értelmetlen, viszont ha ti egymásközött megbeszéltétek, hogy ilyet nem csináltok, akkor jogosan szólt érte. Kiakadni mondjuk nem kellett volna. De te is legalább ennyire túlreagáltad a dolgot, amikor erre összepakoltad a játékot. Normálisan, sértődés nélkül is lehet ezeket kezelni. Pl. te azt mondod, hogy iagza van, tényleg nem így szoktátok csinálni, szóval visszacsinálod a vásárlást, esetleg felveted, hogy legközelebb majd lehessen ilyet is csinálni, mert attól szerinted izgalmasabb lenne. Ez egy játék, az lenne a lényege, hogy élvezzétek.
2022. márc. 26. 21:12
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Egymástol is meglehet venni a telkeket mellesleg. Lehet kesobb üzletelni ha a másik megszorul vagy kéne neki a másik telek stb.

Eleve nem is üzleteltek akkor egymással a monopolyban gondolom.

2022. márc. 26. 21:20
 9/12 anonim ***** válasza:
94%
*Ja es igy játék sincs akkor eleve.mivel 2 tökfej monopolyzik. Érthető.
2022. márc. 26. 21:21
 10/12 anonim ***** válasza:
13%

Életemben egyszer monopolyztam. És akkor utoljára.

Ekkora marhaságot mint ez a játék! Képzeletbeli házak, képzeletbeli vagyon.

Meg is érdemlitek ilyenen összeveszni. Dedós.

2022. márc. 26. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!