Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párotok hülyeségen való...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párotok hülyeségen való kiakadását hogyan tolerálnátok (társasjáték)?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy Monopolyt játszottunk, ahol telkeket kell vásárolni, majd ha összejön a színszett, akkor lehet rá házakat és hotelt venni, amire ha rálép a másik, többet fizet. Én ráléptem az ő egyik olyan színszett mezőjére, ami nem volt meg neki és megvettem, hogy ne veszítsek esetleg amiatt, mert elkezd építkezni. A párom erre kiakadt, hogy eddig mindig úgy játszottunk, hogy hagytuk hogy a másik hadd építkezzen, mert a játék lényege nem az, hogy vásárold el a másik elől a telket, hanem hogy építkezzünk, a játéknak így semmi értelme, ez így unalmas és neki így értelmetlen játszani. Erre én összepakoltam a játékot, mondtam, hogy akkor üsse el az estét, ahogy szeretné, és bementem laptopozni a szobába.

Ha a párotok ilyen marhaságon képes lenne kiakadni, mit reagálnátok?

2022. márc. 26. 20:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem jól reagáltál, nem kell játszani ha nem tud veszíteni.
2022. márc. 27. 13:03
 12/12 anonim válasza:

Bocsi a késői válaszért.

Szerintem próbálj vele nyugodtan beszélni erről. Fontos, hogy legyél türelmes, és ha kell többször is beszéljetek. Mondd neki, hogy szerinted így nincs értelme, és ha így folytatja hagyni fogod nyerni, ami nem lenne igazi győzelem.

Egyébként a Monopolyt nem tartom jó játéknak, mert az események nagy részét nem a játékosok határozzák meg, viszont a másik ezeket támadásnak érzi.

Itt van néhány játék, ahol a győzelem azon múlik, hogy éppen ki játszott jobban:

Quadropolis (városépítés)

Álomház (házépítés)

Takenoko (cuki, közös pályán építős)

Ha az angol nyelv nem probléma:

Imhotep (itt fontos a kiszúrás)

Glasgow (másféle városépítés)

Remélem segítettem.

2022. jún. 4. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!