Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjam fel az egészet?
Jó reggelt/napot mindenkinek!
Egy rövid történet zárójelben.
Nagyon korán vállaltam gyereket 23 évesen, nem bántam meg, hogy anya lettem, hisz be bizonyult, hogy mennyire jól boldogulok a kicsikével.
A párommal nem vagyunk házasok, én emlegettem neki, hogy nem szeretnék úgy gyereket, hogy nem vesz el, de inkább hanyagolta a végtelenségig.
Így most csak a gyerek van az ő néven.
A párom egy igazán makacs, gyerekes, mindentudó olykor erőszakos fenyegető személy.( nem tudok ellene mit tenni, előttünk is ilyen volt)
Én már teljesen bele éltem magam az anya szerepébe :)
Főzés, mosás, takarítás stb főleg, hogy a kicsivel non-stop kell foglalkozni, hisz most tanult meg le mászni az ágyból :)
Nos maga a probléma. Észrevettem már régebben is, de nem foglalkoztam vele.
A gyerek keresztanya és a páromról van szó.
Ő régebbről ismerik egymást, amivel nincs is gond, csakhogy… a tegnap említette a párom a nőszemély előtt, hogy megy gombát szedni, a nőszemély meg majd kiugrott a bőréből.
—Kérdezte tőle a párom, hogy te tudsz gombamártást csinálni?
Meg ilyen hülye kérdéseket, én meg némán bámultam, hogy mi a fa**( főleg hogy a párom büszkesége is felállt XD)
Majd a gombaszedésük után a testvéreimmel és néhány baráttal sütkéreztünk. Nem is mondom, hogy állandóan a nőszemély seg***e mellett volt.
Kóstolgatta a zöldség salátáját, dicsérte.
Nem tudom miért idegesít ennyire, de valami nem tűnik normálisnak.
Mielőtt írnátok, a tegnap említettem neki, hogy mi a fra** ért lóg állandóan a nőszemély nyakán.
Azt mondta, hogy csak képzelődök…félek is felhozni a témát megint.
Mindegy ma reggel óta csak sírok és széthasad a fejem.
Leírom, hogy a párom nem "rossz", ha nem adok okot, hogy rossz legyen, akkor minden jó. De egy valamit nem szeretek(és másik több 100-at) benne, hogy semmit sem lehet vele megbeszélni.
Úgy érzem, hogy bele fáradtam, túl sok a teher a hátamon és nincs kinek elmondom, hogy mi a helyzet…
Taktika? Ilyen nem létezik. A "párod" nem a párod, csak úgy van. A többi mondandómat inkább lenyelem, úgyis elmondták már előttem mások. Ennek a valaminek (nem nevezem kapcsolatnak) nincs jövője, már jelene sincs.
N
MILLIÓSZOR(!) elmondtuk itt neked, amikor még gyereked sem volt, hogy ezt a szemetet hagyd el, mert ez a pasi nem pálya egy normális nőnek.
DE te láthatóan nem vagy az, akkor tűrj tovább!
Na most vagy megint egy szar kamu provokatív poszt, vagy hiányzik tuti kisegítőbe jártál.
🤦
Szóval van egy erőszakos, fenyegető ember ("nem tudok ellene mit tenni, előttünk is ilyen volt" - dehogynem, otthagyod) és te nem csak együtt vagy még vele, de közös gyereketek is van.
Hagyd el a fenébe, gombásszon azzal a nővel, titeket meg hagyjon békén.
Azok kúrnak a hátad mögött. De így jár aki felcsináltatja magát idő előtt!
De nyugi, másokat is meg fog kúrni nem csak keresztanyut. Aztán az egyikkel le is lécel!
"A párom egy igazán makacs, gyerekes, mindentudó olykor erőszakos fenyegető személy."
De azért szültél neki egy gyereket. Gratulálok! Miért marad valaki erőszakos emberrel????
Szerintem a hátad mögött kúrogatja a keresztanyust...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!