Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjam fel az egészet?

Figyelt kérdés

Jó reggelt/napot mindenkinek!

Egy rövid történet zárójelben.

Nagyon korán vállaltam gyereket 23 évesen, nem bántam meg, hogy anya lettem, hisz be bizonyult, hogy mennyire jól boldogulok a kicsikével.

A párommal nem vagyunk házasok, én emlegettem neki, hogy nem szeretnék úgy gyereket, hogy nem vesz el, de inkább hanyagolta a végtelenségig.

Így most csak a gyerek van az ő néven.

A párom egy igazán makacs, gyerekes, mindentudó olykor erőszakos fenyegető személy.( nem tudok ellene mit tenni, előttünk is ilyen volt)

Én már teljesen bele éltem magam az anya szerepébe :)

Főzés, mosás, takarítás stb főleg, hogy a kicsivel non-stop kell foglalkozni, hisz most tanult meg le mászni az ágyból :)

Nos maga a probléma. Észrevettem már régebben is, de nem foglalkoztam vele.

A gyerek keresztanya és a páromról van szó.

Ő régebbről ismerik egymást, amivel nincs is gond, csakhogy… a tegnap említette a párom a nőszemély előtt, hogy megy gombát szedni, a nőszemély meg majd kiugrott a bőréből.

—Kérdezte tőle a párom, hogy te tudsz gombamártást csinálni?

Meg ilyen hülye kérdéseket, én meg némán bámultam, hogy mi a fa**( főleg hogy a párom büszkesége is felállt XD)

Majd a gombaszedésük után a testvéreimmel és néhány baráttal sütkéreztünk. Nem is mondom, hogy állandóan a nőszemély seg***e mellett volt.

Kóstolgatta a zöldség salátáját, dicsérte.

Nem tudom miért idegesít ennyire, de valami nem tűnik normálisnak.

Mielőtt írnátok, a tegnap említettem neki, hogy mi a fra** ért lóg állandóan a nőszemély nyakán.

Azt mondta, hogy csak képzelődök…félek is felhozni a témát megint.

Mindegy ma reggel óta csak sírok és széthasad a fejem.

Leírom, hogy a párom nem "rossz", ha nem adok okot, hogy rossz legyen, akkor minden jó. De egy valamit nem szeretek(és másik több 100-at) benne, hogy semmit sem lehet vele megbeszélni.

Úgy érzem, hogy bele fáradtam, túl sok a teher a hátamon és nincs kinek elmondom, hogy mi a helyzet…

2023. jún. 12. 10:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Taktika? Ilyen nem létezik. A "párod" nem a párod, csak úgy van. A többi mondandómat inkább lenyelem, úgyis elmondták már előttem mások. Ennek a valaminek (nem nevezem kapcsolatnak) nincs jövője, már jelene sincs.

N

2023. jún. 12. 12:20
 22/27 anonim ***** válasza:
91%

MILLIÓSZOR(!) elmondtuk itt neked, amikor még gyereked sem volt, hogy ezt a szemetet hagyd el, mert ez a pasi nem pálya egy normális nőnek.

DE te láthatóan nem vagy az, akkor tűrj tovább!

2023. jún. 12. 12:29
 23/27 anonim ***** válasza:
72%

Na most vagy megint egy szar kamu provokatív poszt, vagy hiányzik tuti kisegítőbe jártál.

🤦

2023. jún. 12. 13:10
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Szóval van egy erőszakos, fenyegető ember ("nem tudok ellene mit tenni, előttünk is ilyen volt" - dehogynem, otthagyod) és te nem csak együtt vagy még vele, de közös gyereketek is van.

Hagyd el a fenébe, gombásszon azzal a nővel, titeket meg hagyjon békén.

2023. jún. 12. 13:35
 25/27 anonim ***** válasza:
38%

Azok kúrnak a hátad mögött. De így jár aki felcsináltatja magát idő előtt!

De nyugi, másokat is meg fog kúrni nem csak keresztanyut. Aztán az egyikkel le is lécel!

2023. jún. 12. 13:43
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

"A párom egy igazán makacs, gyerekes, mindentudó olykor erőszakos fenyegető személy."

De azért szültél neki egy gyereket. Gratulálok! Miért marad valaki erőszakos emberrel????

Szerintem a hátad mögött kúrogatja a keresztanyust...

2023. jún. 12. 16:23
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos h jo ötlet vele tervezni hosszabban.
2023. jún. 13. 05:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!