Mit tehetnék hogy megengedje hogy itt aludjon? Vagy adjam fel az egészet? :S (Kicsit hosszú, és bocsánat ha zavaros. )
Múlt hónapba töltöttem a 17-et. 7 és fél hónapja járok a barátommal és már a 2. héten lejött nálunk, bemutattam szülőknek stb. Lefeküdtünk már egymással, igaz ezt édesanyám nem tudja. Fellősségteljesen védekezünk, de elég nehezen viselné el a tudatot anyukám, bár most már kezdi megszokni a gondolatot, hogy lassan oda érek én is.
Fogamzásgátlót szedek már egy hónapja, természetesen erről tud anyukám.
A jegyeim a suliban türhetőek, itthon tényleg rengeteget segítek a háztartásban és másban is.
Viszont, szeretnék együtt aludni a barátommal. Csak aludni semmi mást. De anyukám nem engedi. Folyton azt mondja, nem is ismeri a barátomat. Ez igaz, mert a barátom visszahúzódó, nem nagyon szeret beszélgetni senkivel, ahogy velem összejött, az is egy külön sztori. Emiatt annyira nem szimpatikus a szülőknek, de lassan megbarátkoznak vele. Viszont most két tűz között vagyok. A barátomat nem tudom rávenni hogy legyen közvetlenebb, egyszerűen annyira tart ettől az egésztől, hogy azon csodálkozom, hogy heti kétszer lemer jönni nálunk. Anyukám meg nem hajlandó engedni megint.:S Számtalanszor leültem már vele megbeszélni a dolgokat, de semmi eredmény. Pedig, szilveszterkor is, reggel 7-ig ottlehettem a barátomnál, viszont akkor értem jöttek. Hiába mondtam hogy reggeli első vonattal megyek haza és kilencre otthon vagyok.Mindig azt mondogatja, hogy ő nem egy betokosodott szülő, sok mindent megenged, csak ne titkolózzak előtte. Teljesen tanácstalan vagyok. Hazudni nem akarok megint édesanyámnak, de miért ilyen önző? A szülők nem tudják milyen jó annak a karjában elaludni akit szeretsz?
Szerintem már az nagy eredmény, hogy nem tiltanak, sok szülő ezt tenné. Az az igazság, hogy én 33 vagyok, a vőlegényemmel élek (a saját lakásomban), de ha anyukámékhoz megyünk, az ő házukban külön szobában kell aludnunk az esküvőig. Egyszerűen ilyen a felfogásuk, mi ezt tiszteletben tartjuk, ők meg azt tartják tiszteletben, hogy nálam úgy élünk, ahogy akarunk.
A barátod erőszakkal nem fog tudni közvetlenebb lenni, ne is erőltesd. Viszont idővel anyukád is jobban meg fogja ismerni. Ne siettesd, mert akkor csak elmérgesedik a helyzet, így meg megy minden a maga útján, fokozoatosan. 17 évesen ez normális és tök jó! :)
Nem hinném, hogy anyukád önző lenne (az enyémek sem azok), és valószínűleg azt is tudják, hogy milyen jó együtt aludni. Csak félt a csalódástól, úgy érzi, korai ez még neked. Nem a szex, hanem az esetleges csalódás.
Légy türelemmel, szerintem 1 év múlva már az ottalvást is meg fogja engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!