Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék hogy megengedje...

Mit tehetnék hogy megengedje hogy itt aludjon? Vagy adjam fel az egészet? :S (Kicsit hosszú, és bocsánat ha zavaros. )

Figyelt kérdés

Múlt hónapba töltöttem a 17-et. 7 és fél hónapja járok a barátommal és már a 2. héten lejött nálunk, bemutattam szülőknek stb. Lefeküdtünk már egymással, igaz ezt édesanyám nem tudja. Fellősségteljesen védekezünk, de elég nehezen viselné el a tudatot anyukám, bár most már kezdi megszokni a gondolatot, hogy lassan oda érek én is.

Fogamzásgátlót szedek már egy hónapja, természetesen erről tud anyukám.

A jegyeim a suliban türhetőek, itthon tényleg rengeteget segítek a háztartásban és másban is.

Viszont, szeretnék együtt aludni a barátommal. Csak aludni semmi mást. De anyukám nem engedi. Folyton azt mondja, nem is ismeri a barátomat. Ez igaz, mert a barátom visszahúzódó, nem nagyon szeret beszélgetni senkivel, ahogy velem összejött, az is egy külön sztori. Emiatt annyira nem szimpatikus a szülőknek, de lassan megbarátkoznak vele. Viszont most két tűz között vagyok. A barátomat nem tudom rávenni hogy legyen közvetlenebb, egyszerűen annyira tart ettől az egésztől, hogy azon csodálkozom, hogy heti kétszer lemer jönni nálunk. Anyukám meg nem hajlandó engedni megint.:S Számtalanszor leültem már vele megbeszélni a dolgokat, de semmi eredmény. Pedig, szilveszterkor is, reggel 7-ig ottlehettem a barátomnál, viszont akkor értem jöttek. Hiába mondtam hogy reggeli első vonattal megyek haza és kilencre otthon vagyok.Mindig azt mondogatja, hogy ő nem egy betokosodott szülő, sok mindent megenged, csak ne titkolózzak előtte. Teljesen tanácstalan vagyok. Hazudni nem akarok megint édesanyámnak, de miért ilyen önző? A szülők nem tudják milyen jó annak a karjában elaludni akit szeretsz?

2010. máj. 16. 19:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

szia nyilván senki se szereti ha sarokba szorítják :)

gondolok én itt anyukádra de szerintem felvázolhatod neki h ha 10 honapra elmész japánba ott nem tud mindenbe beleszólni szal jobb lenne ha megengedné vagy állítsátok kész helyzet elé ottmarad a barátod mert nincs busz vagy vonat :D aztán ennyi .ha kimész 10hónapra akkos utána már nem fog ennyire tiltani talán rájön h nincs semmi értelme

meg ha fogamzásgátlót szedsz akkor végképp nem értem h mért nem engedi 21/f

2010. máj. 16. 20:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Nehéz lesz, nagy próbatétel, de ha nagyon szeretitek egymást kibírjátok. Unokatesóm is kint volt 1 évet Floridában, és neki is volt párja.Én szurkolok nektek! Megmondhatod nyugodtan, amit érzel, hogy 10 hónapig távol lesztek egymástól,és hogy szeretnél vele aludni. Csak megérti. Szurkolok! 19 33 as
2010. máj. 16. 20:03
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Apukám rosszabb édesanyámnál. tesóm van, két bátyám, de nemhiszem hogy tudnának ebbena kérdésben segíteni. És fogalmam sincs kibírja e a kapcsolatom a távolságot...:S pont ezért szeretnék még addig együtt lenni vele, ameddig csak lehet.
2010. máj. 16. 20:06
 14/14 anonim ***** válasza:

Ne nézd madárnak anyukádat, minden bizonnyal tudja már, hogy megtörtént köztetek, ha tud a fogamzásgátlóról.

És nem is önző, csak félt, korainak tartja még, te még az ő kicsi lánya vagy (jó értelemben gondolom) és nem akar asszisztálni ahhoz, amit nem szeretne. Örülj annak, hogy szemet huny afelett, amit máshol csináltok.

10 hónap 17 évesen még soknak tűnik, de elröppen, gondolom, nem láblógatni mész ki Japánba, hanem el leszel foglalva.

2010. máj. 17. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!