Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjam fel az egészet?
Jó reggelt/napot mindenkinek!
Egy rövid történet zárójelben.
Nagyon korán vállaltam gyereket 23 évesen, nem bántam meg, hogy anya lettem, hisz be bizonyult, hogy mennyire jól boldogulok a kicsikével.
A párommal nem vagyunk házasok, én emlegettem neki, hogy nem szeretnék úgy gyereket, hogy nem vesz el, de inkább hanyagolta a végtelenségig.
Így most csak a gyerek van az ő néven.
A párom egy igazán makacs, gyerekes, mindentudó olykor erőszakos fenyegető személy.( nem tudok ellene mit tenni, előttünk is ilyen volt)
Én már teljesen bele éltem magam az anya szerepébe :)
Főzés, mosás, takarítás stb főleg, hogy a kicsivel non-stop kell foglalkozni, hisz most tanult meg le mászni az ágyból :)
Nos maga a probléma. Észrevettem már régebben is, de nem foglalkoztam vele.
A gyerek keresztanya és a páromról van szó.
Ő régebbről ismerik egymást, amivel nincs is gond, csakhogy… a tegnap említette a párom a nőszemély előtt, hogy megy gombát szedni, a nőszemély meg majd kiugrott a bőréből.
—Kérdezte tőle a párom, hogy te tudsz gombamártást csinálni?
Meg ilyen hülye kérdéseket, én meg némán bámultam, hogy mi a fa**( főleg hogy a párom büszkesége is felállt XD)
Majd a gombaszedésük után a testvéreimmel és néhány baráttal sütkéreztünk. Nem is mondom, hogy állandóan a nőszemély seg***e mellett volt.
Kóstolgatta a zöldség salátáját, dicsérte.
Nem tudom miért idegesít ennyire, de valami nem tűnik normálisnak.
Mielőtt írnátok, a tegnap említettem neki, hogy mi a fra** ért lóg állandóan a nőszemély nyakán.
Azt mondta, hogy csak képzelődök…félek is felhozni a témát megint.
Mindegy ma reggel óta csak sírok és széthasad a fejem.
Leírom, hogy a párom nem "rossz", ha nem adok okot, hogy rossz legyen, akkor minden jó. De egy valamit nem szeretek(és másik több 100-at) benne, hogy semmit sem lehet vele megbeszélni.
Úgy érzem, hogy bele fáradtam, túl sok a teher a hátamon és nincs kinek elmondom, hogy mi a helyzet…
"hátha valaki tud egy jó taktikát, hogy hogyan hassak rá, hogy csak én legyek előtte és persze a gyerek, és nem a gyerek keresztanyja"
. Bocsánat, nem tudtam, hogy ez a '70-es évek, és éppen a Nők lapját olvasom...
Valami elképesztően nulla a realitásérzéked, ahhoz képest, hogy mennyire meggondolatlanul tudsz komoly döntéseket meghozni, csoda, hogy semmi probléma nagyobb probléman me ért még az életben.
Megsúgom, nem lesztek együtt örökké. Pár évig legfeljebb. Ilyen emberrel nem lehet lelkileg kielégítően együtt lenni, csak rombol, lépésről lépésre.
Idővel kattanni fog a fejedben, hogy bszki, a párodnak nevezett emberrel, akivel házasság nélkül is jóban-rosszban támogatni kéne a másikat, segíteni, és mert a párkapcsolatban két ember szerelmes, törődik a másikkal, nem húzza le sehogy... ezek nincsenek neked. Az, hogy vesz neked csokit meg talán mondja, hogy szeret, az nem látszik a tettein a leírás alapján.
Ha igazoltan mentálisan beteg lenne, érthető lenne némileg (NEM ÖRÖKKÉ) a türelem, de valószínűleg ő csak egy barom a sok között.
Te nem tudsz vele megbeszélni semmit. Ami mindennek az alapja, a kommunikáció.
És később? A gyerek nem marad örökké kis cuki. A legjobb nevelés mellett is elérheti úgy kamaszkor, hogy pokolfajzat lesz egy ideig. A szülők közösen vannak, nem egyik dönt, aztán ne adj isten még a fejedre olvassa, hogy elcseszted, mit csináltál, miközben ő lóxart sem.
Vagy a gyerek szempontjából. Mennyire lesz normális, hogy nem tud semmit megbeszélni vele? Előre szólok, úgy fog titkolózni előttetek, hogy öröm lesz nézni. Te bármikor elhagyhatnád, de neki az apja, és ha nem megy el, lesz kötelék - hogy jó vagy rossz, majd eldől. Vagyis a gyerek szorongani fog, mert mégis ki akarja, hogy lecsesszék a fejét, hogy minden szaván gondolkodjon, mert franc tudja, mire hogyan reagál az apja. Egyszerűbb, ha nem mond semmit. De attól még belül feszülni fog a helyzettől.
Mondjuk nekem nem fér a fejembe hogy lehettél olyan önző hlye, hogy szülsz egy ilyennek. A GYEREKED sorsa nem érdekel? Csak mert nyugi, a kedves pasikád vele is ugyanolyan fenyegetően fog majd viselkedni, ha valami rosszat csinál.
Gratulálok, ennek megint a gyerek issza a levét.
ha nem adok okot, hogy rossz legyen, akkor minden jó. - ez tipikus!!! bántalmazó kapcsolat.
De ha neked jó meghunyászkodni, akkor hajrá. Egyszer majd "véletlen" megüt, mert nem úgy tettél, mint ő elvárta volna.
13-as ez gyönyörűen leírtad és igazad van. Megint sírni fogok..:(
Igen olyan ő, hogy nem figyel rám, a sütkérezés közben is a közös barátunk nyitott be a szobába, hogy menjek enni addig ő vigyáz a kicsire, amíg alszik.
Én gondolván, hogy félre rakott nekem kaját :) ja egy kis kolbi és saláta volt, az a zöldség saláta amibe a nőszemély vagy 10 szer belenyúlt és kóstolt ugyan azzal a villával..
Hany eves a parod? Van egy erzesem, h 40 koruli.
Innen ugy tunik, h nem sok beleszolasod van a sajat csaladod eletebe... Ki a keresztanya? Honnan ismerik egymast?
A párom 29 éves.
A keresztanyja a kicsinek a volt osztálytársam felesége.
Ők velem egy idősek.
A párom a nőszemély régebbről ismeri.
Kb vagy 10 éve.
Egy régebbi beszélgetés során említette nagy titokban a csaj hogy a párom össze akart vele jönni régebben, de nemet mondott a csaj, mert nem látta magát egy olyan személlyel egy kapcsolatban.
Hat, most mar lehet latja...
Szinte 100%, h kavarnak. Vagy fognak...
Röviden:
Ha a párod olyan típus, hogy bárkit farokra kapna, akkor keresztanya, vagy szomszédasszony, esetleg a guruló krumpli, de meg fog csalni, még akkor is, ha egész nap fogod a gatyakorcát.
Neked egy dolgod van, hogy eldöntsd, belefér e ez neked vagy nem!
Így is több minden fér neked bele mint egy normális 21-ik századi nőnek, így ezt is le fogja tolni a torkodon ez az "aranyember" és a Föld forog tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!