Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjam fel az egészet?
Jó reggelt/napot mindenkinek!
Egy rövid történet zárójelben.
Nagyon korán vállaltam gyereket 23 évesen, nem bántam meg, hogy anya lettem, hisz be bizonyult, hogy mennyire jól boldogulok a kicsikével.
A párommal nem vagyunk házasok, én emlegettem neki, hogy nem szeretnék úgy gyereket, hogy nem vesz el, de inkább hanyagolta a végtelenségig.
Így most csak a gyerek van az ő néven.
A párom egy igazán makacs, gyerekes, mindentudó olykor erőszakos fenyegető személy.( nem tudok ellene mit tenni, előttünk is ilyen volt)
Én már teljesen bele éltem magam az anya szerepébe :)
Főzés, mosás, takarítás stb főleg, hogy a kicsivel non-stop kell foglalkozni, hisz most tanult meg le mászni az ágyból :)
Nos maga a probléma. Észrevettem már régebben is, de nem foglalkoztam vele.
A gyerek keresztanya és a páromról van szó.
Ő régebbről ismerik egymást, amivel nincs is gond, csakhogy… a tegnap említette a párom a nőszemély előtt, hogy megy gombát szedni, a nőszemély meg majd kiugrott a bőréből.
—Kérdezte tőle a párom, hogy te tudsz gombamártást csinálni?
Meg ilyen hülye kérdéseket, én meg némán bámultam, hogy mi a fa**( főleg hogy a párom büszkesége is felállt XD)
Majd a gombaszedésük után a testvéreimmel és néhány baráttal sütkéreztünk. Nem is mondom, hogy állandóan a nőszemély seg***e mellett volt.
Kóstolgatta a zöldség salátáját, dicsérte.
Nem tudom miért idegesít ennyire, de valami nem tűnik normálisnak.
Mielőtt írnátok, a tegnap említettem neki, hogy mi a fra** ért lóg állandóan a nőszemély nyakán.
Azt mondta, hogy csak képzelődök…félek is felhozni a témát megint.
Mindegy ma reggel óta csak sírok és széthasad a fejem.
Leírom, hogy a párom nem "rossz", ha nem adok okot, hogy rossz legyen, akkor minden jó. De egy valamit nem szeretek(és másik több 100-at) benne, hogy semmit sem lehet vele megbeszélni.
Úgy érzem, hogy bele fáradtam, túl sok a teher a hátamon és nincs kinek elmondom, hogy mi a helyzet…
tanulj meg gombamártást csinálni
problem solved
En is szoktam olyat főzni a páromnak, amit én nem szeretek.
Pl. halat én sosem eszek, a párom viszont imádja, ezért sűrűn készítek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!