Adjam el az egészet és vegyek újat vagy még jó egy ideig az alábbi konfig?
Egy barátom új gépet vett és a régi cuccait megvettem szinte "ingyen". Az alábbi dolgokat vettem:
- Intel core2duo E8600 3.33Ghz-es processort
- Kingston HyperX 2x2GB DDR2 1066MHz KHX8500D2K2/4G memória
- FSP Aurum 600W tápegység
- Asus GTX 550 Ti 1GB GDDR5 ENGTX550 TI DC TOP/DI/1GD
ezeket baráti áron adta és összesen fizettem értük 70.000 Ft-ot de az a gond hogy az alaplapom szerintem nem ebbe a kategóriába tartozik, pontosabban egy Asus P5QPL-AM lapom van. Szerintetek később ez gondot okozhat? Újat azért nem akarok mert akkor inkább eladom így az egészet és akkor veszek egy modernebb foglalatos lapot, DDR 3-as RAM foglalattal stb. Szóval így meddig fog még szolgálni a gép vagy váltanom kéne?
Az alaplapodba beleillik a processzor és támogatja is így ilyen problémák nem lesznek.
Viszont az már más kérdés hogy érdemes-e eladni.
Az igaz hogy elavult architectúra és szinte meghalt foglalat. Az is szerepet játszik viszont hogy 70.000-ből ezt megvetted(ami tényleg nem sok érte) és erejéből adódóan ezzel a géppel szépen el is lehet játszani.
Sajna mivel a dolog így elég kétoldalú hogy eladd vagy ne add így szerintem várjunk meg még néhány választ.
Szerintem csak a tapot hagyd meg s a tobbit add el s a amennyi penzed van vegyel egy eros procit s VGA-t
illetve a RAM-ot is megtarthatod
Miért tartaná meg a ramot?
Ez ddr2-s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!