Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori jelenség az, hogy a párodtól megundorodsz az együtt alvások közben kiadott jelenségek miatt?
Nem hiszem, hogy gyakori jelenség. Akit szeretünk, attól nem undorodunk meg. Az én férjem legalábbis nem tudna olyat csinálni se ébren se alvás közben, ami miatt megundorodnék tőle.
De külön szobában alszunk, mert én nagyon ébren alszok, minden kis zajra, mozdulatra felébredek, és nehezen alszok vissza. Plusz a férjem jóval korábban kel, mint én, egyébként pedig szeret működő tévé mellett aludni, én meg úgy nem tudok. De amíg zombivá nem álmosodunk, addig össze vagyunk bújva.
Nem tudom ez mennyire gyakori, de értelmes felnőtt párkapcsolatban nincs ilyen. Fingunk, böfögünk, mert emberek vagyunk és nem fogunk szorongani meg bélgörcsöt kapni egymás előtt mert kènyszerűen visszatartjuk. Nem..
Aki ezeket a dolgokat nem tudja a helyén kezelni, ne akarjon komoly kapcsolatot, ahhoz fel is kellene nőni.
Aki ilyeneken komolyan kiakad megragadt egy óvodás gyerek szintjén.
43, 44-es; nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Szépek.
Szerintem is úgy van ahogy 44 írja, hogy nem kellene ezeknek a dolgoknak annyira botrányossá válnia, hogy nem alszik együtt a párok.
Kezd kerekebb lenni a kép, hogy vajon miért fordul elő akár már fiataloknál is ez a dolog és nem csak idősebb embereknél létezik. Mégis furcsa. Azt hinné az ember, hogy a szerelem mindent felül ír és megerőletetik magukat, hogy minden időt együtt tudjanak tőletni amire van épp lehetőség.
42-nek szól meg az, hogy köszi, köszi. Szeretem ha gusztustalannak tartanak. Viszont szeretem érteni azt, hogy vajon miért, ami nem egészen jött át.
Tanítalak 42-es. Minden vita kérdés bizonyos embereknek undort képez mert másképp gondolja az adott választ. Attól még mindig nem Én vagyok az amit Te írsz. Esetleg a válaszod nem megfelelő. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!