Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori jelenség az, hogy a párodtól megundorodsz az együtt alvások közben kiadott jelenségek miatt?
Akinek ilyen fingsteril kapcsolata van, hogy kiábrándul a másikból, mikor rájön, hogy ember, az szerintem ne nevezze kapcsolatnak, mert egy kibszott vicc...
Erkélyre járni fingani meg félálomban moderálni magad, mi? Elmebetegek vagytok.
Álmában magahoz nyúl? 🤣
Férjem horkol. Eregetni is szokott néha.
Én meg alszok és nem hallgatózok.
A jó ég mentsen meg az ilyen idiótáktól. Nehogy már szorongania kelljen a saját ágyában, mert te egy álomvilágomban élsz, ahol az ember egy biológiai test nélküli entitás... Mikor a neleg spermát kell nyelni, akkor nem undorító, csak akkor, amikor álmában veszi a levegőt, hm?
Jóistengyerele
Nem azt kértem, hogy engem minòsítsen itt bárki is, hanem egy nyumorúlt kèrdést tettem fel.
A pár válaszoló ezekszerint nem tartja egyáltalán lényegesnek azt, hogy mit csinál alvás közben az a másik. Értem. Jó, DE MI VAN AZOKKAL AKIKET IGEN?! Miért tud egyáltalan zavarni bármi is ott az ágyban? Ha zavar, még egyszer felteszem a kérdést, mert a mellőzést, nem bizos, hogy képes eltűrni sok ember aki pl útálja ha mozog, forog, mellette valaki. Vagy ezekszerint mindenki összebújva alaszik a párjával? Csupán kérdem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!