Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori jelenség az, hogy a párodtól megundorodsz az együtt alvások közben kiadott jelenségek miatt?
Egész érdekes válaszok. Jók. Röhögcsèltem.
Mesélek. Egy csomó idősebb emberrel beszéltem, maguktól mesélték, nem kérdeztem, de külön alszanak, fürödnek. A nap összes többi szakaszában együtt vannak, de a többit külön mint említettem. Mind idősebb ember. Ezért kérdeztem itt is meg, hogy vajon már fiatalabb korosztálynál is jellemző e ez a dolog vagy csak a korosabb embereknél. :)
Még egyszer plussz, arra kérném a válszolókat, hogy ne engem minősítsen hanem a kérdésre válszoljon!
Köszönöm!
23
Mit bizonyít az, ha külön alszanak?
Olykor én is külön alszom, mert vannak időszakok, amikor nem tudok pihenni a párom horkolásától. De ebből rohadtul nem következik, hogy MEGUNDORODOK tőle. Könyörgöm, próbálj meg gondolkodni is...
Te talán nem pontosan ugyanezeket a dolgokat teszed álmodban? Akkor te is undorító vagy?
24-es, szerintem csak a kérdésre válaszólj anélkül, hogy engem minősítesz úgy, hogy nem ismersz. Oké? Hajrá!
Pluszba a fikázásodra válszólva.. honnan tudod, hogy én mit és hogyan csinálok? Kérdeztem. A miértjét is. Ba**szki, miért nem lehet arra felelni úgy, hogy a kérdezőt ne írád le, körül, össze-vissza?
25
Nem minősítettelek, pusztán feltettem egy roppant egyszerű kérdést, amire nem meglepő módon nem érkezett válasz. Vajh, miért? XD
Onnan tudom, hogy te is fingasz alvás közben, mert mindenki fingik. Sőt, a szád is büdös reggel, mert ha az ember 6-8 órán keresztül nem iszik, eszik vagy nyel rendszeresen, akkor a szájában tanyázó (egyébként természetes módon ott levő) baktériumok miatt megbüdösösik a lehelete.
Akinek ez nem tetszik, az írjon levelet Istennek vagy az evolúciónak...
Azt ne hidd, hogy te úgy alszol, mint egy Disney hercegnő.
Szánalmas, hogy teljesen természetes és KONKRÉTAN MINDENKI által produkált jelenség miatt "megundorodsz" attól az embertől, akit elvileg szeretsz.
De hogy az igen ostoba kérdésedre válaszoljak, nem, nem gyakori, hogy valaki ilyen hülye legyen.
Nekem van egy ismerősöm. Nő. Kifejtette miért nem szellent a férje előtt, mellett. Mert hogy az nem "nőies" , kiábrándító. Erre neveli a fiait, ők se fingjanak majd a barátnőik előtt😃
Beteg egy világ...
27-esnek szól. Nem kérdeztél, Én kerdeztem. Nem magamról írtam, de, hogy ennyire debil valaki és egyből arra asszociál, hogy magamról szól a kérdés, gondolja ezt sok pö*cs mit Te pl. Szóval ez igazából kiábrándító. A kérdés alapvetően szól bàrkihez. Azt is leírtam, hogy sok idősebb lánytól, fiútól hallottam. Még mindig nem rólam szól ez a dolog. Érted te ezt?
A múltkor errefelé írta egy fiatal lány, hogy utál a palija mellett aludni. Gáz e, hogy külön ágyat akar.
Bakker! Fröcsöghetsz, a kérdés még kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!