Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori jelenség az, hogy a párodtól megundorodsz az együtt alvások közben kiadott jelenségek miatt?
Ez igen 31-es! 👏
Már megint rám vetíted a választ.
Kértem valamit. Igaz? Írtam is példákat. Igaz? Ha nem érted, miért írsz?
Írok még egy példát akkor.
Van olyan ismerősöm aki alvajáró. Ezért nem alszik együtt senkivel inkább.
A kérdesem meg még mindíg az volt, hogy mennyire gyakori az, hogy nem alszotok együtt a párotokkal ha van valami olyan ok ami fura és ezért nem megy. A többi példa is ott van.
Gondoltam értelmes válaszok halmaza lesz itt és olvasni lehet olyan válaszokat ami miatt érti majd az olyan ember aki mellett nem akar a kedvese lenni, hogy nincs egyedül ebben a helyzetben mert másoknál is előfordul. Hisz gyakori kérdések.hu a neve ennek az oldalnak. Nemde?
Kérem még egyszer azon hozzászólokat, hogy ne személyeskedjenek mert pont ez el is mond mindent arról, hogy mennyire értelmes.
Valójában nem ezt kérdezted. Te azt kérdezted, milyen gyakori az undor az egyutt alvásnál, nem azt, milyen gyakori lehet, hogy a pár tagjai valamilyen okból nem alszanak együtt.
Utóbbi, főleg a régóta együtt élő pároknál szerintem gyakori. De a legritkább esetben az undor az ok. Ha undorodsz a másiktól, az egy drasztikisan elcsúszott helyzet egy kapcsolatban. Míg a külön alvás valódi oka, általában egyszerűen annyi, hogy nem tudod magad kipihenni a másik mellett. Vannak emberek, akiket már fiatalon is zavar a masik az ágyban. Nekem is újra kell szoknom, ha régóta egyedül alszom, azt, hogy van még ott valaki. Nekem ez azért "nehéz" mert rengeteget mozgok és beleütközöm a másikba álmomban, amire felébredek.
Sokaknál az, hogy külön alszanak bizony az elhidegülés miatt van. Ha már a másik létezése is irritál, akkor alvásnál ez fokozottan igaz lesz. Másoknál inkabb arról van szó, hogy, ingerlékenyebbek, házsártosabbak, rigolyásabbak lettek a korral és már olyan is zavarja őket, ami korábban nem. Vagy épp úgy változott a korral, hormonális dolgokkal a szervezete, alvásritmusa, hogy könnyebben ébred, esetleg nehezebben alszik el, így már hallja azt, zavarja olyan, amit korábban lazán átaludt. De még mindig nem az undor a gond, hanem a nyugodt pihenés hiánya. Ebben az esetben fordulhat elő, hogy napközben épp úgy szereti a másikat, mint, mikor együtt aludtak. De, szerintem, a tapasztalataim alapján az érzelmi elhidegülés is jelen van általában, ha valaki külön megy aludni. Az öregek között, van egy fajta mély tisztelet a másik felé, egyfajta szeretet, ami a sok évből, a közös múltból táplálkozik (ha nem romlott meg a kapcsolat) de ez már közel sem olyan érzelmi töltet, ami egy frissebb kapcsolatban jelen van. Én ilyenekben láttam azt, hogy úgy alszanak külön, hogy nincs nagy gány a kapcsolattal amúgy.
Kedves 33-as. Teljesen jól írtad le. Ez amit körül írtál lenne a fő kérdé is, amit értettél. Pár válaszoló eddig szintén értette amit hálásan köszönök!
Nem veszekedni, virtuálusan köpködni kell, hanem kíváncsiskodni emberektől, hogy mennyire gyakori. A kérdésem jól tettem fel.;)
" Válasz " :D
Szerintem kiveséztük már. :)
A horkolás jogos, de most mit szóljon pl a barátom, amikor egyik reggel arra riadtam, hogy mindenünk csupa vér (előbb jött meg 4 nappal)?
Mert a te logikáddal akkor úgy véresen ki kellett volna dobnia az életéből, mert pffuuuj undorító.
Ehelyett beállított a zuhany alá (én mondjuk minden ízemben remegtem úgy szégyelltem a dolgot) áthuzatolt fürdött és kész. Te beteg vagy,kérdező.
Nem érzem betegnek a kérdésem még mindíg. ;)
Azt viszont igen, hogy nem a kérdésre válaszóltál és egy full blöde-séggel válaszóltál olyan dolgot ami nem is ehhez a témára vonatkozik. Nem ez volt a téma. Hanem a külön alvás. A szeremledtől. Értem 38-as?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!