Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a jelenség bántalmazók esetében?
Én pl voltam áldozat. Első kapcsolat, szexuális tapasztalatlanság, elhitette velem hogy szpni alap, anál nem árt, stb. Zsarolt (ha szeretsz, megteszed). Nem részletezem, nem volt szép időszak - összeköltözés ELŐTT nem viselkedett így.
Szakítottam nagy nehezen, elmentem pszichológushoz, visszamentem önvédelmi edzésre (nem csak a fizikai, hanem a lelki agresszió ellen is sokat tanultunk).
Igen, áldozattípus voltam (családi hozadék, sajnos), de egy szr kapcsolat elég volt, hogy tudjam, milyent nem akarok soha többé.
Sajnos sokan esnek abba a hibába, hogy elhiszik, ők a rosszak, a tehetetlenek, mert elhitetik velük, alacsony az önértékelésük.
Én meg nem akaram még egyszer átélni azt a sok szrt, amit kaptam, így megerősítettem magamat, az akaratomat, és az első jelre (pl ütéssel fenyegetés) szakítok.
Mert az ilyen emebrek belül gyáva, csicska 💩ok. Látják, hogy ki gyenge lelkileg is , kit lehet megfélelmlíteni, elszigetelni stb.
Aki bántalmazókat én ismerek azokban a kapcsolataikban nem bántalmazták a nőt ahol nem sikerül teljesen leválasztani a családjáról vagy összeugrasztani a családjával. Ha kéoben van egy férfirokon be💩nak a gatyájukba és azt csinálják amit a nő mond, visszavedlenek csicskává.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!