Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a neve ennek a jelenségnek?
Külföldön dolgoztunk és éltünk évekig ,de beköltöztünk az anyósoméktól 15km re egy lakásba és most az Asszony lakásában lakunk.
Nem valami jó a kapcsolatunk , régóta megmérgezték a szülei a kapcsolatunkat. Sose számíthatunk rájuk a bajban.
(Ezt szóba se hozom már mert veszekedés robban ki.)
Mióta ez a helyzet az asszony mindent tőlem vár el, Degradál becsmérel belémáll folyton. "De ugyanakkor tőlem várja el hogy oldjam meg a dolgait problémáit mikor azok keletkeznek.
Rosszul alszom. Reggel mikor felkelek hulla fáradt vagyok.
Türelmetlen vagyok. Nyomasztóan tehetetlenül önbizalom nélkül félelmekkel teli indul a napom. Néha ilyen kézremegés belső remegés tör rám.
Ha haz jön az asszony és hallom nyitja az ajtót összerezzenek.
Nem tudom hogy mit csináljak.
"Mi a neve ennek a jelenségnek?" papucs
Nem kéne a szülőkre fogni, hogy rossza kapcsolatotok. Az meg, hogy hagyod így viselkedje veled, egyértelműen csak a te hibád. Állj a sarkadra időnként!
"Mióta ez a helyzet az asszony mindent tőlem vár el"
Mi mindent?
..., ha az "Asszony" írta volna a kérdést, kb. így kezdődne:
A férjem semmit sem csinàl meg magától, mindent nekem kell mondani. Nem tiszteli a szüleimet. Idegbajos, állandóan remeg, meg fàradt, úgy jàr-kel, mint egy zombi... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!