Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasi esténként szinte sosem elérhető, az fixen gyanús?
Figyelt kérdés
Egy ideje randizgatok, vagy már szint együtt vagyok egy pasival, kb. 1,5 hónapja tart. Az tűnt fel, hogy esténként szinte soha nem ír/hív, max. egy jó éjt üzenetet, aztán másnap meséli, hogy pl. a barátaival ment valahova. Azt nem értem, hogy erről miért nem lehet előre szólni? Hogy ne aggódjak, hogy baja történt/megcsal vagy hasonló? Szerintem ez alap lenne kapcsolatban. Jó eséllyel van valakije, igaz?2023. jún. 9. 09:25
51/56 anonim válasza:
49. 1-2 óránként igen, esetleg. De van úgy, hogy nem. Előbbi okokból.
52/56 mikeXxX válasza:
49# kèrdező !
Te írtad az adott jelensèg este van ! Márpedig este amikor már nem dolgozom pont nem èrdekel a telefon sőt örülök is ha nem is látom hallom csörögni ès stb . Ahogy írtam van programom aztán pedig nyílván alszom ! Holnap is van nap akkor is lehet válaszolni èn sem várom el a másiktól hogy azonnal válaszoljon majd ha ráèr válaszol .
53/56 A kérdező kommentje:
#52 akkor neked nagyon lent vannak az igényeid. Ha neked az se gond, ha háromnaponta odaböfögnek valamit kommunikáció néven, akkor sok boldogságot a kapcsolataidhoz.
2023. jún. 9. 21:09
54/56 mikeXxX válasza:
53# Szerinted csak ez a kèt vèglet lètezik ? Háromhavonta ír valaki vagy válaszol 2 órán belül? Engem pedig nem ismersz úgyhogy hagyjuk ezt az ócsárolós baromságot ! Èrtelmes válaszra szeretek válaszolni csak !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!