Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasi esténként szinte sosem elérhető, az fixen gyanús?
Figyelt kérdés
Egy ideje randizgatok, vagy már szint együtt vagyok egy pasival, kb. 1,5 hónapja tart. Az tűnt fel, hogy esténként szinte soha nem ír/hív, max. egy jó éjt üzenetet, aztán másnap meséli, hogy pl. a barátaival ment valahova. Azt nem értem, hogy erről miért nem lehet előre szólni? Hogy ne aggódjak, hogy baja történt/megcsal vagy hasonló? Szerintem ez alap lenne kapcsolatban. Jó eséllyel van valakije, igaz?2023. jún. 9. 09:25
41/56 anonim válasza:
Ha már együtt is alszanak, az ne haragudjatok, már nem az ismerkedés. Az egy cukrászdában zajlik. Vagy manapság ki kell mondani, hogy együtt vagyunk, addig "nem ér"??
Amellett már ne kujtorogjon másfelé.
42/56 A kérdező kommentje:
Utolsó, igen manapság ez megy sajnos.
2023. jún. 9. 14:28
43/56 anonim válasza:
41. A kommented első felével maximálisan egyetértek. Ámde a második fele tényként kezelt állásfoglalás amellett, hogy a párodnak márpedig beszámolási kötelezettsége VAN feléd. Én azt gondolom, hogy ha megvan a kellő fokú bizalom két ember között, akkor nem egyből gyanakodni kezd a másikra, a másik meg nem egyből visszaélni a helyzettel (eltűnés alatti félredugás pl)
44/56 A kérdező kommentje:
#43 azzal van a probléma, ha valaki ezt kötelezettségnek érzi. Keress olyat, akivel nem érzed kötelezettségnek, hanem tűkön ülve várod, hogy beszélhess vele, mert szereted.
2023. jún. 9. 14:35
45/56 anonim válasza:
44. Nem _mert_ szeretem, hanem _és_ szeretem. Nézd, a kommunikáció nem olyan dolog, ami elvárható, mindenkinek más az igénye, más a beállítottsága, kivel beszél és mennyit. Én úgy fogalmaznám meg: ha működik, működik, ha nem, nem.
46/56 anonim válasza:
Ja ha nem elvarhato a kommunikáció az nem párkapcsolat
Ez nem beszamolasi kotelezettseg
Én se tűnök el szó nélkül esténként otthonról és nem azért mert kötelező beszamolnom
47/56 A kérdező kommentje:
#46 így van, szerintem ez alap egy párkapcsolatban. Aki szeret eltünedezni esténként, az tegye úgy, hogy szingli. Akkor senkinek nem kell beszámolnia semmiről.
2023. jún. 9. 14:49
48/56 mikeXxX válasza:
Tipikus női logika 🤣🤣🤣! Estènkènt èn pl :edzeni vagyok aztán van hogy utána haverozás ès kajálás van telefon nem való edzèshez sem úszáshoz sem szaunához sem ha társaságban vagy nem illik nyomkodni de ettől persze az is lehet hogy a kiszemelted kapcsolatban van ès ő nem ezeket csinálja .
49/56 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezt úgy mondod, mintha a nőknek nem lenne élete. Én is járok edzeni, barátokkal talizni, van életem, mégsem okozott soha problémát olyannak írni, aki érdekel. Ez nem jelenti azt, hogy folyamat a telefont nyomkodom, de 1-2 óránként simán rá tudok nézni. Bárki rá tud, aki akar.
2023. jún. 9. 16:59
50/56 anonim válasza:
47. Bocs, de ez nem ilyen egyszerű. Csatlakoznék 48-ashoz, tudjátok mekkora bunkóság társaságban telefont nyomogatni? Közben meg írogat a csajom h mi van már miért nem írsz? Miközben tudja, hogy nem tudok beszélni akkor mert nem vagyok egyedül. Nagyon idegesítő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!