Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a pasi esténként szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasi esténként szinte sosem elérhető, az fixen gyanús?

Figyelt kérdés
Egy ideje randizgatok, vagy már szint együtt vagyok egy pasival, kb. 1,5 hónapja tart. Az tűnt fel, hogy esténként szinte soha nem ír/hív, max. egy jó éjt üzenetet, aztán másnap meséli, hogy pl. a barátaival ment valahova. Azt nem értem, hogy erről miért nem lehet előre szólni? Hogy ne aggódjak, hogy baja történt/megcsal vagy hasonló? Szerintem ez alap lenne kapcsolatban. Jó eséllyel van valakije, igaz?

2023. jún. 9. 09:25
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
25%
30. Az biztos!
2023. jún. 9. 12:54
 32/56 A kérdező kommentje:
#30 én meg nem lennék olyannal, aki agyfaszt kap attól, hogy beszélgessen velem. És nem 5 órás telefonálgatásra van igényem, de egy rövid hívás vagy írogatás esténként a minimum lenne. Akinek ez teher, annak minek párkapcsolat? Egyértelmű, hogy az ilyen ember vagy nem szerelmes, vagy érzelmi analfabéta.
2023. jún. 9. 13:02
 33/56 anonim ***** válasza:
30%

Ne foglalkozz ilyen "férfiakkal" akik szerint a kapcsolat heti egy tali, azon túl dob napi 2 mondatot chaten és akkor ő kapcsolatban van. Helyzetjelentés. Az.

Egy kapcsolat nem így néz ki. A 30-as és 31-es úriemberek magányosak és megkeseredettek a végtelenségig, ez a bajuk. Velük senki nem akar se 2 mondatot, se 5 órát beszélgetni. Ezért a rosszindulat.

2023. jún. 9. 13:10
 34/56 A kérdező kommentje:
#33 hát igen. Nekem volt már szerencsém több nagyon odaadó, érzelmes férfihoz, épp ezért tudom, hogy mit lehet elvárni egy kapcsolattól. Ezért is jutottam arra, hogy a kérdésben említett pasira nincs értelme időt pazarolnom.
2023. jún. 9. 13:13
 35/56 anonim ***** válasza:

Nála aludtatok vagy nálad? Ha hétvégén is találkoztatok, akkor talán nem nős.

N

2023. jún. 9. 13:14
 36/56 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy nem nős, egyedül él, inkább arra gyanakszom, hogy kavargat mellettem másokkal is, pl. Tinderezik vagy bulikban összeszed lányokat.
2023. jún. 9. 13:16
 37/56 anonim ***** válasza:
48%
Akkor azt írd a kérdésbe, hogy ismerkedik ne azt, hogy van valakije...
2023. jún. 9. 13:21
 38/56 A kérdező kommentje:
#37 nem mindegy? xd Ez is az is megcsalás. Amúgy meg lehet van is valakije, csak nem élnek együtt. Csak annyit tudok, hogy megcsalásra utal a viselkedése, azt nem, hogy kivel mit csinál.
2023. jún. 9. 13:27
 39/56 anonim ***** válasza:
28%
Hát nagyon nem mindegy, hogy ismerkedést próbálunk kideríteni vagy azt, hogy alapból van-e valakije.
2023. jún. 9. 13:34
 40/56 A kérdező kommentje:
Nekem az se férne bele, hogy mellettem ismerkedjen valakivel, szóval részemről mindegy, mert mindkettő szakítóok.
2023. jún. 9. 13:36
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!