Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ne bántsam meg? 25/L
20. Nagyon jó, hagylak fornni a levedben. Máskor meggondolod majd kivel kezdesz, az biztos.
Szép napot. :)
22. Nyugi, én csak trollkodni járok ide és jót nevetni a kisfiúkon mint amilyen te vagy. Vonzzod a kislányokat, főleg a személyiségeddel. És nem, nyugi nem magamra gondolok.
Szio!
23. Szió! Nem érdekel, kik írógatnak ide, nem ismerkedni vagyok itt (meglepő, mi?). Ami nekem kell, azt én megkapom máshol ;) Én értem, hogy neked mindenki csak egy kanos kisfiú, aki ide írogat - nos, képzeld, ez nincs így. De gondolj rólam továbbra is bármit, te dolgod.
Üdv!
"Na ennyit arról mikor a nők osztják az észt, hogy nekik "nem számít a méret" 🤣🤣🤣🤣"
Azt nagyon nehéz feldolgozni, hogy a nők sem egyformák? Nem lesz erről (sem) egységes vélemény. Ha nekem nem számít a méret, akkor nem égek be/bukok le hazugsággal attól, hogy más nő nem tudja élvezni egy kisebb fajtával.
"Azt lehet van az 13 is ."
Persze, hülyegyerek!
A nők nagyobbnak látják! Szóval még 10 centi sincs neki!
Mondd meg neki kerek perec hogy kicsi a phaszod! El fog kullogni, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!