Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak hogy ne bántsam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ne bántsam meg? 25/L

Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt nagyon friss a dolog alapvetően nagyon jól működik a kémia nagyon felizgulok tőle (pont ebből következik a probléma) egyszerűen azt érzem hogy nem megy… maximum 10 cm lehet neki nagyon próbálom élvezni próbáltuk már minden pozícióba de alig érzek belőle valamit. Ő nagyon élvezi aminek örülök nem tudom mit mondjak neki hogy ne bántsam meg kérlek segítsetek.

2023. jún. 7. 23:07
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
15%

20. Nagyon jó, hagylak fornni a levedben. Máskor meggondolod majd kivel kezdesz, az biztos.

Szép napot. :)

2023. jún. 8. 08:46
 22/37 anonim ***** válasza:
18%
21. Nem én kezdtem, de én most itt befejeztem :)
2023. jún. 8. 08:47
 23/37 anonim ***** válasza:
18%

22. Nyugi, én csak trollkodni járok ide és jót nevetni a kisfiúkon mint amilyen te vagy. Vonzzod a kislányokat, főleg a személyiségeddel. És nem, nyugi nem magamra gondolok.

Szio!

2023. jún. 8. 08:48
 24/37 anonim ***** válasza:
0%

23. Szió! Nem érdekel, kik írógatnak ide, nem ismerkedni vagyok itt (meglepő, mi?). Ami nekem kell, azt én megkapom máshol ;) Én értem, hogy neked mindenki csak egy kanos kisfiú, aki ide írogat - nos, képzeld, ez nincs így. De gondolj rólam továbbra is bármit, te dolgod.

Üdv!

2023. jún. 8. 08:52
 25/37 anonim ***** válasza:
11%
12. Elég sok, nem a taplokkal kell őszejőnni, hanem olyannal aki azt akarja hogy neked is legyen jó. Ja hogy ha nem bukó macsó, akkor már nem is férfi! Meg fáj ha vannak érzései? Akkor mit csodálkozol, ha veled is ilyen?
2023. jún. 8. 09:03
 26/37 anonim ***** válasza:
14%
Biztos azért, mert jó tág vagy. El kéne kezdeni azon dolgozni, hogy a hüvelyed szorításon is valamicskét.
2023. jún. 8. 09:04
 27/37 anonim ***** válasza:
90%

"Na ennyit arról mikor a nők osztják az észt, hogy nekik "nem számít a méret" 🤣🤣🤣🤣"

Azt nagyon nehéz feldolgozni, hogy a nők sem egyformák? Nem lesz erről (sem) egységes vélemény. Ha nekem nem számít a méret, akkor nem égek be/bukok le hazugsággal attól, hogy más nő nem tudja élvezni egy kisebb fajtával.

2023. jún. 8. 10:25
 28/37 anonim ***** válasza:
41%
Én mindig kitérő válaszokat szoktam adni ha a méret a gond. Alapszabály, hogy a pasik méretére egy szót sem szabad tenni mert erre a legérzékenyebbek. Udvariasan koptasd le
2023. jún. 8. 12:03
 29/37 anonim ***** válasza:
3%

"Azt lehet van az 13 is ."

Persze, hülyegyerek!

A nők nagyobbnak látják! Szóval még 10 centi sincs neki!

Mondd meg neki kerek perec hogy kicsi a phaszod! El fog kullogni, hidd el!

2023. jún. 8. 12:26
 30/37 anonim ***** válasza:
3%
Az hogy egy nő a farka mérete miatt dob ki valakit az rendben van, de ha a férfi meg azért mert a nő nem ad orált, akkor ő meg egy szemétláda?
2023. jún. 8. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!