Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ne bántsam meg? 25/L
Kéz, száj nem volt?
De semmiképp ne mondd neki h kispöcse van és nem élvezed tőle.
Nagyon durván tönkrevágnád az önbizalmát
11. Őszintén, szerinted mennyi férfi szeret orálozni? :D
Én akikkel eddig együtt voltam és kapcsolatban voltunk, egyik sem ismerte a szó létezését. Szóval ez a partnerem múlik, mennyire odaadó. Ha nem az, a lány is cseszheti..
12. Máskor válogasd meg, hogy egy kisfiúval jössz össze vagy egy férfivel!
;))))
13. Szerintem vicces más szavait felhasználni ellene. Ennyire futja?
Tudod, én férfiak után érdeklődöm, de az mások számára sem evidens hogy mennyire lesz odaadó a másik.
Nem csak egy topik létezik, hogy a férfiak miért nem adnak orált, miért bénák benne és miért.nem tudnak nyalni vagy ujjazni. :(
16. 2 kapcsolatom volt, szóval az nem sok. Ne másban keresd a hibát, hanem magadban először.
15. Szóval ennyit is ér amit írsz. Szegény! :(
Magamban eloszor?
Ezzel hatalmas ongolt rugtal.
18. Figyelj, másban a szálkát, magadban a gerendát sem.
Ez egy mondás, gondoltam leírom úgy, hogy megértsd. :)
17. Írtam néhány „mártír dumát”, erre te jössz és belémkötsz, nekiállsz személyeskedni, hogy én kit és hogyan válogassak meg, miközben nem is ismersz és azt sem tudod, hogy komolyan írtam-e vagy „trollkodásból” a kommentet.
Én nem keresek senkiben hibát, azok maguktól ott vannak.
Igen, EZ, amit ide írok, ez ANNYIT ér.
Nem, nem vagyok szegény, képzeld.
Hadd éljek a feltételezéssel, hogy te pedig egy ostoba nő vagy, mert a te reakcióid valóban ostobaságot feltételeznek. Nem én kezdtem ugyanis a személyeskedést, te álltál belém.
„Leülhetsz, egyes” – hogy téged idézzelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!