Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne bántsam őt meg? Bővebben lent, barát-szerelem kapcsolat
Figyelt kérdés
1 éve megismerkedtem egy aranyos pasival,már akkor próbálkozott nálam, de én kezdetektől fogva csak barátként tekintek rá, +akkor volt még pasim is. Tudom, hogy még mindig tetszem neki, mert folyton próbál elhívni valahová, de én visszautasítom. Tisztáztam vele, hogy én csak barátként tudok rá tekinteni, de tudom, hogy ő attól még ugyanúgy érez. Pár hét múlva 3 napot folyamatosan együtt leszünk egy fesztiválon, és én szeretnék megismerkedni más pasikkal is, ha úgy hozza a sors, szeretnék egy kapcsolatot. Csak fogalmam sincs, h ez a pasi, aki különben nagyon jó barátom, hogy fog erre reagálni, stb. Illetve tudom h nem fog neki jól esni, ha esetleg más valakivel meglát, de egyszerűen nem tudom mit csináljak. Komolyan szeretnék már egy kapcsolatot, de viszont őt sem szeretném megbántani, mert nagyon rendes pasi.2013. aug. 9. 19:12
1/11 anonim válasza:
Vagy barát vagy pasi, választanod kell.
2/11 anonim válasza:
ha nem érti meg az legyen az ő baja.
3/11 anonim válasza:
Miért vagy olyan szemét, hogy nem fogadod el a közeledését, vagy nem zavarod el egyértelműen a halálfaxára?
4/11 anonim válasza:
Nem adom fel... ez nem ilyen egyszerű.
5/11 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ha ennyi ideje udvarol már neked, akkor nem fogod tudni elküldeni úgy őt, hogy ne bántsd meg.
6/11 anonim válasza:
El mondta h nem akar tőle semmit...
Ha a srác ott marad a közelében akkor fogadja el ezt(nem mondom h könnyű) ha meg ez nem oké akkor lépjen le.
Ha a csaj meg állandóan hajtogatja h nem lesz semmi közöttük akkor meg ő lesz aki csak a külső alapján választ partnert.
7/11 A kérdező kommentje:
De én nem is szeretném őt elküldeni :S mármint... ő kb elfogadja h barátok vagyunk, de mondta h attól még ugyanúgy tetszem neki, és szeretne engem... És ha el is fogadja h én csak barátként tekintek rá, attól még tudom, h milyen az, ha vki más oldalán látod azt, akit kedvelsz. Valahogy el kéne érnem h kiszeressen belőlem, vagy fogalmam sincs... :S csak tudom, h nem szeretném őt megbántani
2013. aug. 9. 19:23
8/11 anonim válasza:
Szerezz neki egy csajt.:D Te meg menj el pasizni.
9/11 anonim válasza:
én pont olyan helyzetbe vagyok mint a srác, (sajnos) és igen szar dolog látni,tudni h a lány aki tetszik mással randizik, találkozik, de én biztattam h tegye, és legyen boldog.
el kell fogadnia ezt a döntést. Te azért ne legyél boldog mert nem akarod h ö megbántva érezze magát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!