Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a barátnőm HAJÁN így összevesszünk?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk egy pár a barátnőmmel, aki szőke volt amikor megismerkedtünk. Kb egy hónap után felhozta, hogy gondolkozik a hajszínváltáson, mégpedig a vöröst szeretne. Mondtam, hogy felejtse el, szép az a szín de szerintem ahhoz egy személyiségtípus kell, a vörös hajú nők dögös magabiztos kisugárzásúak. Az én barátnőm szép de az a cuki aranyos kedves típus. Elfogadta a véleményem de pár hét múlva ismét felhozta, hogy márpedig ő akkor is átfesteti a haját. Meg is történt, világosabb vörös lett a haja. Oké jól áll neki, de akkor is zavar. Ráadásul minden ismerős meg barát állandóan ajnározza, hogy milyen jól áll neki mert megy a kék szeméhez meg a szeplős arcához. Engem ez már idegesít mert úgy látom a barátnőm meg kezd kevésbé szerény lenni, mintha nőne az önbizalma. Lassan belsőre se lesz olyan mint volt.

Aztán tegnap összevesztünk amikor ezt ismét felhoztam és még ő fenyegetett meg, hogy ha nem tudom elfogadni akkor szakítsunk.

Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy hasonló konfliktus volt-e már a pároddal és mi lett végül a vége?

31F, 27N

2023. jún. 6. 09:31
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
30%
LOL, gyerekek vagytok még.
2023. jún. 6. 10:37
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Csadort ne vegyen? Hogy lehet ilyenen összeveszni?? Ha nő az önbizalma az csak jó. Egy normalis kapcsolatban ha valaki ennyire vagyik egy ilyen dologra, akkor a masik támogatja, akkor is ha nem örül neki. Ez egy apróság. Nem harmas szexet kér hogy igy fellázadj!

Tényleg nagyon kontrollmánias lehetsz, jobb is ha szétmentek!

2023. jún. 6. 10:38
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Ên egy hónapja elmentem a fodrászhoz és amikor beültem, akkor döntöttem el, hogy mogyoró szőkéből fekete szeretnék lenni. A férjem csak annyit mondott, hogy hú, új csaja van. Jól áll, de neki a szőke jobban tetszik. Viszont, ha én így jobban érzem magamat, akkor leszrja, felőle hupilila is lehet.😅 Egyértelműen neked önbizalomhiányod van, ezért zavar, ha dögös lesz a barátnőd és más pasinak is megtetszik. Volt ilyen pasim, extra red flag a csajnak. Ha most abba beleszólsz milyen legyen a haja, később abba is, hogy milyen ruhákat vehet fel és rögeszmésen féltékeny leszel. Ne tedd tönkre szegény lányt, szakíts vele inkább!
2023. jún. 6. 10:53
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Én is remélem, hogy kitesz téged minél hamarabb! :)
2023. jún. 6. 11:02
 15/34 anonim ***** válasza:
95%

"Engem ez már idegesít mert úgy látom a barátnőm meg kezd kevésbé szerény lenni, mintha nőne az önbizalma."

Mondd, hogy troll vagy...

2023. jún. 6. 11:10
 16/34 anonim ***** válasza:
0%
15. Láttunk már olyat, amikor a nő egotuningnak tartja a pasit.
2023. jún. 6. 11:11
 17/34 anonim ***** válasza:
95%
Nos, lehet, a hajszínváltás már annak a jele, hogy elindult nála vmi változás. Szóval késő bánat. Felnőtt ember, nem gyerek, mit cukizod. A te viselkedésed nem normális.
2023. jún. 6. 11:11
 18/34 anonim ***** válasza:
96%
Volt. Otthagytam az illetőt. Olyannal vagyok szívesen együtt akinek tetszem.
2023. jún. 6. 11:20
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Gáz vagy.

A párom részéről akár hupilila punk-tarajom is lehetne, ha azzal érezném jól magam - és én is úgy vagyok vele, hogy az ő haja, ő döntése.

2023. jún. 6. 11:23
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Ugye troll vagy?

Ha nem, akkor szakíts vele, jobbat érdemel. Te meg ne menj többet nő közelébe mert bunkó vagy.

2023. jún. 6. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!