Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátnőm HAJÁN így összevesszünk?
Egy éve vagyunk egy pár a barátnőmmel, aki szőke volt amikor megismerkedtünk. Kb egy hónap után felhozta, hogy gondolkozik a hajszínváltáson, mégpedig a vöröst szeretne. Mondtam, hogy felejtse el, szép az a szín de szerintem ahhoz egy személyiségtípus kell, a vörös hajú nők dögös magabiztos kisugárzásúak. Az én barátnőm szép de az a cuki aranyos kedves típus. Elfogadta a véleményem de pár hét múlva ismét felhozta, hogy márpedig ő akkor is átfesteti a haját. Meg is történt, világosabb vörös lett a haja. Oké jól áll neki, de akkor is zavar. Ráadásul minden ismerős meg barát állandóan ajnározza, hogy milyen jól áll neki mert megy a kék szeméhez meg a szeplős arcához. Engem ez már idegesít mert úgy látom a barátnőm meg kezd kevésbé szerény lenni, mintha nőne az önbizalma. Lassan belsőre se lesz olyan mint volt.
Aztán tegnap összevesztünk amikor ezt ismét felhoztam és még ő fenyegetett meg, hogy ha nem tudom elfogadni akkor szakítsunk.
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy hasonló konfliktus volt-e már a pároddal és mi lett végül a vége?
31F, 27N
Csadort ne vegyen? Hogy lehet ilyenen összeveszni?? Ha nő az önbizalma az csak jó. Egy normalis kapcsolatban ha valaki ennyire vagyik egy ilyen dologra, akkor a masik támogatja, akkor is ha nem örül neki. Ez egy apróság. Nem harmas szexet kér hogy igy fellázadj!
Tényleg nagyon kontrollmánias lehetsz, jobb is ha szétmentek!
"Engem ez már idegesít mert úgy látom a barátnőm meg kezd kevésbé szerény lenni, mintha nőne az önbizalma."
Mondd, hogy troll vagy...
Gáz vagy.
A párom részéről akár hupilila punk-tarajom is lehetne, ha azzal érezném jól magam - és én is úgy vagyok vele, hogy az ő haja, ő döntése.
Ugye troll vagy?
Ha nem, akkor szakíts vele, jobbat érdemel. Te meg ne menj többet nő közelébe mert bunkó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!