Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez? Természetes, hogy összevesszünk, és ilyet mondjon nekem?
Meg akartam kérni, hogy ne sírjon, erre ezt írta nekem: "TE NEKEM NEM MONDOD MEG, HOGY MIT NE CSINÁLJAK, JÓLVAN?!
ELŐBB B*SZLAK POFÁN, HÜLYE K*RVA"
Kis folytatás után már nem is akar velem lenni... megint... miért van ez? Miért kell minden nap ezt átélnem? Pedig csak vele szeretnék lenni...
És te mégis vele szeretnél lenni?
Akkor ez játszma, megtaláltátok egymást.
persze, h nem normális, ne tűrd, h így megalázzon!!!
ha ő ilyen primitív, nem érdemel meg téged és nem kellene az ő szintjére süllyedned, mert azzal, h vele akarsz maradni, te sem leszel jobb.
ez annyira kiborító: hogy mondhat neked ilyet? legközelebb torkon szúr?
hagyd ott, ha jót akarsz, nem leszel mellette boldog hosszútávon!
nekem szerintem az lenne a reakcióm ha személyesen beszélnénk, és ilyet mondana hogy ráordítanék hogy mégis mit képzelsz magadról?meg hogy én se beszélek így veled akkor te miért vagy ilyen lekezelő? nézz már magadba..
és ha nem hagyná abba a veszekedést és nem kérne bocsánatot én felpofoznám és ott hagynám hogy gondolkozzon már el rajta hogy mit is művel..mit képzel ő az Isten? már bocs de felidegesít az ilyen..
16/l
utolsó vagyok
egyébként én még az ilyen durva beszédet viccből sem tűrném el, szerintem ez még annak is durva lenne...pláne így..neked se lehet jó hogy nap mint napos a sírás meg a veszekedés.. ha nem változtat rajta hát neked kell kiadnod az útját.
legalábbis nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!