Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez? Természetes, hogy összevesszünk, és ilyet mondjon nekem?
Meg akartam kérni, hogy ne sírjon, erre ezt írta nekem: "TE NEKEM NEM MONDOD MEG, HOGY MIT NE CSINÁLJAK, JÓLVAN?!
ELŐBB B*SZLAK POFÁN, HÜLYE K*RVA"
Kis folytatás után már nem is akar velem lenni... megint... miért van ez? Miért kell minden nap ezt átélnem? Pedig csak vele szeretnék lenni...
Szerintem nem normális, mert lehet intelligens módon is szakítani/összekapni, stb. Mármint, én is veszekedtem már a barátnőmmel, eléggé csúnyán és hosszan, többször is, de ilyen szavakkal és hasonlókkal sosem dobálóztunk, azért tiszteletet adtunk egymásnak a rendes, nem mocskolódó beszéddel.
Ez a szitkozódás hát... ha mindennap ez van, vagy majdnem mindig, akkor szerintem ez így... értelmetlen, sajnos. Szóval, ez már ilyen beletaposás a földbe, ami fáj, és elég kemény ahhoz, hogy rózsaszín bárányfelhőket lehessen belőle formálni. Bár nem ismerem pontosan a helyzetet, de nagy jövőt nem látok benne, esetleg csodát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!