Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ez? Természetes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez? Természetes, hogy összevesszünk, és ilyet mondjon nekem?

Figyelt kérdés

Meg akartam kérni, hogy ne sírjon, erre ezt írta nekem: "TE NEKEM NEM MONDOD MEG, HOGY MIT NE CSINÁLJAK, JÓLVAN?!

ELŐBB B*SZLAK POFÁN, HÜLYE K*RVA"

Kis folytatás után már nem is akar velem lenni... megint... miért van ez? Miért kell minden nap ezt átélnem? Pedig csak vele szeretnék lenni...

2009. dec. 18. 19:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem ilyet mondana barátom kábé találkoznának a heréi a manduláival... pff... Te meg (már bocs) de hülye vagy, ha hagyod, hogy így beszéljen veled egy pasi, áhh...
2009. dec. 18. 20:40
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem normális, mert lehet intelligens módon is szakítani/összekapni, stb. Mármint, én is veszekedtem már a barátnőmmel, eléggé csúnyán és hosszan, többször is, de ilyen szavakkal és hasonlókkal sosem dobálóztunk, azért tiszteletet adtunk egymásnak a rendes, nem mocskolódó beszéddel.

Ez a szitkozódás hát... ha mindennap ez van, vagy majdnem mindig, akkor szerintem ez így... értelmetlen, sajnos. Szóval, ez már ilyen beletaposás a földbe, ami fáj, és elég kemény ahhoz, hogy rózsaszín bárányfelhőket lehessen belőle formálni. Bár nem ismerem pontosan a helyzetet, de nagy jövőt nem látok benne, esetleg csodát.

2009. dec. 18. 23:06
 13/15 anonim ***** válasza:
ez így édes kevés.. Mi az előzménye, mert ha te olyat mondtál neki előtte ami durva, akkor megértem hogy így beszél veled.
2009. dec. 19. 11:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha mondjuk épp közölted vele, hogy megcsaltad és utána megkéred hogy ne sírjon, akkor megértem, hogy így reagált. És lehetne hozni egy két példát ami miatt érthető lehet a reakció. De ha csak olyan szintű volt a vita, hogy miért nem az a felső van rajtad amit ő szeret (persze ez csak egy példa) akkor sűrgősen szabadulj meg tőle. Utolsó voltam
2009. dec. 19. 11:33
 15/15 A kérdező kommentje:
Utolsónak... csak annyi volt a szitu, hogy én ügyesebb vagyok nála egy pár dologban (most konkrétan a rajzolás volt, ami kiakadt, pedig ő is nagyon jó!), és ezért, hogy ideges lett, kezdett el majdnem sírni... meg mondta ezt... dehát, emiatt volt már pár alkalom,hogy összekaptunk, mert egy kicsit féltékeny rám, és nem veszi észre, hogy amikben emg ő ügyes, azokat én nem tudom...
2009. dec. 19. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!