Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselnétek, ha a párotok elmegy nyaralni, amikor rákos lett az anyukád?
Sajnos kiderült rákos az anyukám, műtétje lesz júliusban, utána kemoterápia és sugárkezelés vár ránk. Felmondtam a munkahelyemen, hogy tudjam vinni a kezelésekre illetve el tudjam látni. A párom egész júliusban külföldön lesz a tengerparton a szüleivel, már előre félek, hogyan élem meg, hogy ‘egyedül’ vagyok a problémával. Nem várhatom tőle, hogy mondja le a részét, 4-en lesznek.
23N
Szakits vele,h nyugodt elete lehessen.
Az allatvilagban is a haszontalan egyedek felrevonulnak meghalni.
Nagyon sajnálom először is. Jobbulást neki!
Ha le volt foglalva, ki volt fizetve, akkor valahol érthető, lehet pont most úgy érzi, hogy a szüleivel együtt akar lenni a te "ügyed" hatására is.
Viszont ha hazatér és nem fog támogatni lelkiekben főleg, akkor ez a kapcsolat nem ér semmit.
Mondjuk alapból ott kezdődik, hogy más nyomora miatt én nem mondanék fel. Nekem az én életem a fontos. Az én egyetlen nyamvadt fos életem. Nem adhatok fel mindent azért, mert egy rokonom haldoklik.
Én nagyon buta döntésnek tartom, hogy elzártad a pénzcsapot. Pénz nélkül te és az anyád is halálra vagytok ítélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!