Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy viselnétek ha férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselnétek ha férjetek pár év után kitalálná hogy komolyan edzeni kezd,koxolni is akar,majd munkahelyén felmond és mindenféle kétes ügyekkel foglalkozik?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk házasok.Első évben kezdett kondiba járni, majd egyre komolyabban vette,volt már naturál versenyen, majd most már szúrja magát.iszonyatosan megváltozott teljes ruhatár csere volt neki,olyan izmos.Már zavar hogy megnézik a plázában vagy akár bevásárlás közben.Év elején felmondott azt mondta nem fog ő robotolni, majd mikor rákérdeztem miből fizeti a számlák ráeső részét azt mondta lesz pénz,nyugi.lett is.Ettől tartottam,azóta vett egy fekete luxusautót,szomszédok sajnos már elkezdtek beszélni rólunk,hogy biztos valami trükközéssel foglalkozunk.

Hogy mondjam el neki, hogy engem ez mind zavar?

Kérném vissza a régi férjem...?

2022. jún. 10. 20:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha elkezdi a kokszot, akkor egy ilyen megjegyzésért le fog verni. De mindenképp érdemes vele tisztázni, hogy mit akar. Szerintem jól érzed, hogy simlis, pontosabban bűnöző.
2022. jún. 10. 20:09
 2/21 anonim ***** válasza:
87%
Őszintén szólva szerintem minimális az esélyed arra, hogy a férjed a kedvedért visszaváltozzon a régi önmagává. Kár a gőzért. Én a helyedben már a válást is fontolóra venném. Különösen mert ha a férjed lebukik, abból börtön lesz és vagyonelkobzás, s akkor egy szempillantás alatt egyedül maradsz, hirtelen a nyakadba szakad minden.
2022. jún. 10. 20:15
 3/21 A kérdező kommentje:
Sajnos új haverjai is lettek időközben.Péntek szombat este menetrendszerinti program hogy szórakozóhelyekre mászkálnak.Néha elmentem velük én is, de valahogy teljesen fura volt ez az egész.mintha nem is a régi férjem volna.
2022. jún. 10. 20:19
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
A koksz mindent átalakít. Ha így folytatja a kábót nem csak terjeszteni fogja, hanem fogyasztani is.
2022. jún. 10. 20:21
 5/21 anonim ***** válasza:
90%
Megnyugtatlak, a régi férjedet nem fogod visszakapni!
2022. jún. 10. 20:25
 6/21 anonim ***** válasza:
90%
Csak ha lerokkan a szervezete a cucctól!
2022. jún. 10. 20:25
 7/21 anonim ***** válasza:
59%

Feláll még neki?

Ha nem, nyilván elhagynám.

2022. jún. 10. 20:32
 8/21 anonim ***** válasza:
81%
Nem ennek az embernek mondtam igent. A többit kitalálod.
2022. jún. 10. 20:39
 9/21 anonim ***** válasza:
11%

Bérelj fel egy rappert, hogy leoltsa a pasikát:

"Ide figyelj haver, nem vagy te boxos,

A pasi mindig láma, ha 'roidos, kokszos.

A szteroid árt, mint a kokó vagy hernyó,

Az izmod lufi lesz, a pöcsöd meg girnyó."

2022. jún. 10. 20:56
 10/21 anonim ***** válasza:
44%

Vagy mondd te ezt:

"Ha tovább hülyülsz, pasikám, itt hagylak egyedül,

Egy kacsaszájú cicababát válasszál nejedül!"

2022. jún. 10. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!